İstanbul'da Döviz Bürosu Soygunu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Döviz Bürosu Soygunu

İstanbul\'da Döviz Bürosu Soygunu

Büyükçekmece'de, 12 bin lira bozduran müşteri, daha dükkanın içindeyken parasını çaldırdı.

09.03.2013 14:17  Güncelleme: 15:32

Büyükçekmece'de, bir döviz bürosunda para bozduran henüz kimliği belirsiz bir kişi, yan gişede duran başka bir müşteriye ait 12 bin TL'yi alarak kaçtı. Şüpheli döviz bürosunun güvenlik kamera görüntülerine böyle yansıdı.Gişe görevlisi Fatma İnci, "Bu kişinin hırsız olmadığına inanıyorum. Bir anda şeytana uymuş olabilir. Bu para benim maaşımdan kesilecek. Ben mağdur oldum. Parayı lütfen geri getirsin" dedi.

İddiaya göre olay, Cumhuriyet Mahallesi Gürpınar Yolu üzerinde faaliyet gösteren bir döviz bürosunda meydana geldi. Henüz kimliği belirsiz bir kişi, kendisine ait 4 bin Euro'yu bozdurup parasını aldı. Bu sırada içeriye giren Alper Akar, 6 bin 783 Dolar'ı gişe görevlisi Fatma İnci'ye bozdurması için verdi. Akar, parasını almadan otopark problemi yüzünden dışarı çıktı. Fatma İnci ise işlemi yaparak 12 bin 87 TL'ye gişenin önüne koydu. Bir an dışarı çıkmak için hareket eden şüpheli, gişe önünde duran paraları görünce geri döndü. Paraları camın altında alan şüpheli hızla kaçtı. Birkaç dakika sonra içeriye giren Akar, dolar bıraktığını söyleyerek parasını talep etti. İzlenen kamera görüntülerinde hırsızlık olayının gerçekleştiği belirlendi. Akar'ın parası döviz bürosu tarafından ödenirken, hırsızlık olayı polise bildirildi. Hırsızlık şüphelisinin yakalanması için polis çalışmalara başlarken, fotoğrafları döviz bürosunun camına yapıştırıldı.

DÖVİZ BÜROSU DEĞİL BEN MAĞDURUM

Gişe görevlisi Fatma İnci, "Müşteri parayı aracını çekmeye gitti. Ben işlemlerini yaptım. Parayı gişenin üzerine bıraktım. Birisi gelerek aldı. Ben parayı bırakan müşteri zannettim. Daha sonra hırsızlık olayı olduğunu tespit ettik. Ben çalışanım. Döviz bürosu, bu para benim maaşımdan kesecek. Ben mağdur oldum.Lütfen paramı geri getirsin" dedi.

SK - İstanbul/ Büyükçekmece

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Döviz Bürosu Soygunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement