İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele de görev yapan polisler, Beyoğlu'nda bulunan birçok adrese eş zamanlı şafak baskını yaptı. Operasyona çok sayıda polis katıldı. Operasyona özel harekat timleri de destek verdi.
EŞ ZAMANLI OPERASYON
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde, daha önceden belirlenen birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
ANİ BASKIN
Operasyon yapılan adreslerden biri de Beyoğlu, Halıcıoğlu Mahallesi, Erenler Tekkesi Sokak'taki bir evdi. Organize ve özel harekat polisleri saat 06.00 sıralarında apartmana girip daireye baskın düzenledi.
HENÜZ BİLGİ VERİLMEDİ
Operasyonun ardından özel harekat timleri bölgeden ayrıldı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler baskın yaptığı evde aramalarını sürdürürken; operasyonun içeriği hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.
Son Dakika › Güncel › İstanbul Polisinden Şafak Vakti Operasyon - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.