İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İstanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Türk Dünyası Parlamenterler Derneği Genel Başkanı Nail Çelebi, İstanbul'daki terör saldırısının, Türk milletinin birliğine ve bütünlüğüne yönelik yapılmış alçak bir saldırı olduğunu söyledi.

13.12.2016 14:21

Türk Dünyası Parlamenterler Derneği Genel Başkanı Nail Çelebi, İstanbul'daki terör saldırısının, Türk milletinin birliğine ve bütünlüğüne yönelik yapılmış alçak bir saldırı olduğunu söyledi.

Çelebi, Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir ile düzenlediği ortak basın toplantısında, terörü lanetledi.

"Terör baronlarının" her türlü oyunlarını bildiklerini belirten Çelebi, İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin "intikamını Türk milletinin alacağını" ifade etti.

"İstanbul'da gerçekleştirilen terörist saldırılar Türk milletinin birliğine, bekasına, bütünlüğüne yönelik alçakça yapılan bir saldırıdır. Bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz." diyen Çelebi, şu değerlendirmeyi yaptı:

"İnsanlık düşmanları terör maskesi ile bu milletin karşısına çıksalar da bizler vatanımızın bekçileri, milletimizin koruyucuları olarak parti, ırk, din ve mezhep, değişik görüşte olsalar da genç, ihtiyar, yaşlı demeden tek vücut olarak bu emperyalistlerin, kirli tezgahların, kan emici sülüklerin oyununa gelmeyeceğiz. Bu coğrafyada bizlerin hiçbir zaman kirli mazisi olmadı, olmayacaktır. Kirli mazisi olan küresel yamyamlara ve taşeronlarına fırsat vermeyeceğiz. Hiçbir zaman bu coğrafyada cirit atmalarına müsaade etmeyeceğiz. Şunu bilsinler ki terör baronlarının her türlü oyunlarını biliyoruz."

Türk milletinin güvenlik güçleriyle el ele vererek terörü mutlaka yeneceğini vurgulayan Çelebi, "Tek millet, tek vatan, tek bayrak altında sonsuza dek mücadelemizi terör belasına karşı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement