Adana Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılar ile adliye personel İstanbul'daki hain saldırıyı yürüyerek lanetledi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla saldırıda şehit düşen 2 polis memurunun cenazesine katıldı.
Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Musa Ünel, Cumali Tülü, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz, hakim ve savcılar ile çok sayıda adliye personeli Adliye önünde toplandı.
Yaklaşık bin hakim, savcı ve adliye personeli dev Türk bayrağı açıp İstanbul'da şehit olan çevik kuvvet polisleri Mehmet Atıcı ve Adem Oğuz'un cenaze töreninin yapılacağı Sabancı Merkez Camii'ne doğru yürüyüşe geçti.
Hakim ve savcılar ile adliye personelleri güzergah boyunca ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı atıp tekbir getirdi.
Müze kavşağında şehitlerin cenazelerinin geçtiği sırada hakim ve savcılar saygıyla geçişi bekledi. Daha sonra, hakim ve savcılar Sabancı Merkez Camii'ndeki şehit 2 polis memurunun cenaze törenine katıldı.
Son Dakika › Güncel › Istanbul'daki Terör Saldırısını Protesto - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.