İstanbul'dan Akçakale'ye Uzanan Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

İstanbul'dan Akçakale'ye Uzanan Yardım Eli

İstanbul\'dan Akçakale\'ye Uzanan Yardım Eli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki sığınmacılara yönelik gönderdiği yardım malzemeleri ilçeye ulaştı.

21.12.2014 13:16

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale Belediye Başkanlığı'na gönderilen gıda yardım kolileri belediyece ihtiyaç sahibi Suriyeli ve Türkiyeli ailelere ulaştırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Akçakale ye gelerek Suriyeli sığınmacıların durumunu yerinde gören İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Selamet'in girişimleri sonucu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla ilçeye 5 bin koli gıda ve 5 bin adet battaniye gönderildi.

Akçakale Belediye başkanlığına ulaştırılan yardımlar, ilçedeki mahalle muhtarların aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Belediye yetkilileri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından gönderilen bu tür yardımların zor kış aylarında yapılmasının oldukça anlamlı olduğunu belirterek şu açıklamada bulundu; "İstanbul Büyükşehir belediyesi başkan vekili sayın Ahmet Selamet, ilçede yaşayan Suriyeli misafirlerin kış aylarına girilmesiyle beraber oldukça sıkıntı çektiklerini gördü. İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sayın Kadir Topbaş'ın talimatıyla ilçemizde yaşayan muhtaç Türk ve Suriyeli ailelere dağıtılmak üzere gıda kolileri ve battaniye gönderdiler. Bizlerde bu yardımların düzenli bir şekilde dağıtımı için bizzat ellerimizle dağıtmak istedik. Bu anlamlı yardımların bize ulaşmasını sağlayan başta İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sayın Kadir Topbaş'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İstanbul'dan Akçakale'ye Uzanan Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement