İstanbul'dan Ordu'ya ticari taksi ile uyuşturucu getirmek isteyen 3 şüpheliden biri tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'dan Ordu'ya ticari taksi ile uyuşturucu getirmek isteyen 3 şüpheliden biri tutuklandı

İstanbul\'dan Ordu\'ya ticari taksi ile uyuşturucu getirmek isteyen 3 şüpheliden biri tutuklandı

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'dan Ünye'ye ticari taksi ile uyuşturucu sokulacağı bilgisini aldı. Teknik ve fiziki takip sonucunda, Akçay mevkisinde durdurulan ticari takside yapılan aramada, 3 kilo skunk maddesi ele geçirildi. Zanlılardan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, D.A. ve S.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

27.07.2023 19:15

İstanbul'dan Ordu'ya ticari taksi ile uyuşturucu getirmek isteyen 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince, İstanbul'dan Ünye'ye ticari taksi ile uyuşturucu sokulacağı bilgisi üzerine, teknik ve fiziki takip başlatıldı.

İlçenin Akçay mevkisinde ekiplerce durdurulan ticari taksideki S.G. adlı kadın ile D.A. ve M.A. gözaltına alındı. Takside yapılan aramada, uyuşturucu niteliğinde 3 kilo skunk maddesi ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, D.A. ve S.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'dan Ordu'ya ticari taksi ile uyuşturucu getirmek isteyen 3 şüpheliden biri tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement