İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Yoğunluk - Son Dakika
Güncel

İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Yoğunluk

İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Yoğunluk

Çorum'un Osmancık İlçesi İstanbul-Samsun D-100 karayolunda, Samsun yönüne aşırı yoğunluk nedeniyle trafik akışı durma noktasına geldi.

15.07.2015 11:48

Çorum'un Osmancık İlçesi İstanbul- Samsun D-100 karayolunda, Samsun yönüne aşırı yoğunluk nedeniyle trafik akışı durma noktasına geldi.

Ramazan bayramının yaklaşması nedeniyle tatilciler de yollara düştü. Gerek 4 günlük bayram tatili gerekse Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte yaz tatiline çıkacak olanlar karayollarında uzun araç konvoylarına neden oldu. Çorum'un Osmancık İlçesi girişinde İstanbul-Samsun D-100 yolu üzerinde Kamil Işıklı kavşağından itibaren Samsun yönüne uzun araç kuyruğu nedeniyle yoğunluk oluşurken, trafik akışı durma noktasına geldi. Bölge ve şehir içi trafik ekipleri, İstanbul-Samsun D-100 karayolunda araç yoğunluğunu azaltmak için ışıklı kavşaklarda sürücüleri zaman zaman ikaz ederek trafik kurallarına uymaları için yönlendiriyor.

Bayram tatili için İstanbul'dan Karadeniz yönüne giden sürücüler, sıcaktan ve araç yoğunluğundan şikayetçi olduklarını belirtti. Trafik polisleri de yoğun bir mesai harcayarak sürücülerin dikkatli olmaları ve herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemeleri konusunda uyardı. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Yoğunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement