İstanbul'un Emniyeti Hilal'e Emanet - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Emniyeti Hilal'e Emanet

İstanbul\'un Emniyeti Hilal\'e Emanet

23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilköğretim öğrencisi Hilal Çakırhan, İstanbul Emniyet Müdürü oldu

23.04.2012 09:39  Güncelleme: 10:19

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilköğretim öğrencisi Hilal Çakırhan, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın makamına oturarak kısa süreliğine görevi teslim aldı. Koltuğa oturan Çakırhan'ın ilk işi Çocuk Şube Müdürü vekili Murat Başıbüyük'ten çocuk suçlarıyla ilgili bilgi istemek oldu. İstanbul polisi tarafından çocuklar için özel olarak kurulan ihbar hattının maskotu KANKA da öğrencilere süpriz yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92'nci yıl dönümü nedeniyle Bayrampaşa Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü Muhammed Cafer Kapusuz, öğretmen Nevcihan Parlakoğlu Şahin ile 10 öğrencisi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyaretten memnun kalan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "Bugün öğrencilerimiz bizi ziyarete geldiler. Öğrencilerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara güveniyoruz" dedi.

7. sınıf öğrencisi emniyet müdürü üniformasıyla Hüseyin Çapkın'ın makam koltuğuna oturdu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevini teslim alan 7. sınıf öğrencisi Hilal Çakırhan, ilk iş olarak çocuk suçlarıyla ilgili olarak konunun muhattabı olan Çocuk Şube Müdürü vekili Murat Başıbüyük'ten bilgi aldı. Çakırhan, daha sonra emniyet müdürü olarak "Tüm çocukların çocuk bayramını kutluyorum" dedi. Bu sırada çocuklar için özel olarak kurulan ihbar hattının maskotu olan KANKA odaya girdi. KANKA'yı görünce heyecanlanan çocuklar beraber fotoğraf çektirdi. Ziyaret töreni Hüseyin Çapkın'ın öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

EE - İstanbul/ Fatih

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement