İstanbul Üniversitesi'nde Sınavsız İkinci Diploma Fırsatı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Üniversitesi'nde Sınavsız İkinci Diploma Fırsatı

İstanbul Üniversitesi\'nde Sınavsız İkinci Diploma Fırsatı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültes, 15 Eylül'e kadar lisans/ön lisans programı öğrencisi ya da mezunlarına sınavsız olarak İkinci Diploma fırsatı sunuyor.

09.09.2015 17:27  Güncelleme: 17:29

AUZEF eğitimde kaliteli, hızlı-basit, alternatifli, kişiye özgü, ihtiyaçlara önem veren, zaman ve mekandan bağımsız, sistemli öğrenme modelleri ile öncü bir kuruluş olmak için çalışıyor ve mezun öğrencilerinin Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap veren, uzman kişiler olarak değerli bireyler olmasını hedefleyerek, eğitimde 'açık öğretim' ön yargısını yıkmak istiyor.

Öğrenme-öğretme ortamlarının artık teknolojiden bağımsız düşünülemediği günümüzde, gelişen teknolojik olanaklar ile eğitim kurumlarının bu olanaklara ve çağa ayak uydurması gerekliliğinin farkında olan AUZEF, ders materyallerini ve eğitim hizmetini tamamen dijital olarak öğrencilerine sunuyor.

Evlerinin rahatlığında, iş hayatlarına ara vermeden sınavsız ikinci diploma kapsamında okuma fırsatını kaçırmak istemeyeler 15 Eylül'e kadar auzef.istanbul.edu.tr adresinden AUZEF bünyesinde açık öğretim programlarını ve ikinci diploma kayıt kılavuzunu inceleyebilir, başvuru için basvuru.istanbul.edu.tr adresini ziyaret edebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Üniversitesi'nde Sınavsız İkinci Diploma Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement