İşten Çıkarılan Güvenlik Görevlisi, Mesai Arkadaşını Bacağından Vurdu - Son Dakika
Güncel

İşten Çıkarılan Güvenlik Görevlisi, Mesai Arkadaşını Bacağından Vurdu

İşten Çıkarılan Güvenlik Görevlisi, Mesai Arkadaşını Bacağından Vurdu

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, 34 yaşındaki Arif Altun, çalıştığı işyerinden çıkarılmasına neden olduğunu öne sürdüğü kendisi gibi güvenlik görevlisi olan arkadaşı 43 yaşındaki Cevdet Arı'yı tüfekle bacağından vurdu.

05.09.2013 14:18

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, 34 yaşındaki Arif Altun, çalıştığı işyerinden çıkarılmasına neden olduğunu öne sürdüğü kendisi gibi güvenlik görevlisi olan arkadaşı 43 yaşındaki Cevdet Arı'yı tüfekle bacağından vurdu. Ağır yaralanan Arı hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan Arif Altun yakalanarak gözaltına alındı.

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan Cevdet Arı ve Arif Altun arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce fabrika yetkilileri Arif Altun'u işten çıkardı. Arif Altun, kavga ettiği ve işten çıkarılmasından sorumlu tuttuğu Cevat Arı ile dün gece Çardak Camii önündeki durakta servis otobüsünden indiği sırada karşılaştı. Yeniden başlayan tartışma ve küfürleşme sırasında Arif Altun, yanında bulunan ve 'kesme' tabir edilen tüfekle havaya ateş ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. Cevdet Arı da '155 Polis İmdat'ı arayarak ateş edildiği ihbarında bulundu. Otomobile binen Arif Altun, Çardak Camii çevresinde dolaştıktan sonra Cevat Arı'nın bulunduğu yere tekrar gelerek bu kez, eski mesai arkadaşını bacağından vurdu.

Arif Altun, geldiği otomobille olay yerinden kaçarken, yaralı Cevat Arı'ya ilk müdahaleyi etraftan yetişenler yaptı. Aşırı kan kaybeden Cevat Arı'nın bacağını kemerle sıkan vatandaşlar, kanın akmasını önlemeye çalışırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı.

Kaçan Arif Altun ise polis tarafından Alanyurt yolu üzeri Yağlı Tohumlar Kavşağında yakalanıp gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşten Çıkarılan Güvenlik Görevlisi, Mesai Arkadaşını Bacağından Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement