İsveç Başkonsolosluğu'nda Yangın Paniği - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsveç Başkonsolosluğu'nda Yangın Paniği

İsveç Başkonsolosluğu\'nda Yangın Paniği
19.07.2013 12:29  Güncelleme: 10:53

İsveç Başkonsolosluğu binasının çatısında yapılan tadilat sırasında kıvılcımlardan çıkan duman paniğe neden oldu.

Beyoğlu, İstiklal Caddesi 247 numarada bulunan İsveç Başkonsolosluğu'nun çatısından saat 10.30 sıralarında dumanlar çıkmaya başladı. Dumanların yükselmesi üzerine konsolosluk binasında bulunan çalışanlar dışarı çıktı.

Beyoğlu İtfaiyesine bağlı ekipleri kısa süre sonra olay yerine geldi. Ancak itfaiye ekipleri geldiğinde kıvılcımlar yangına dönüşmeden söndürülmüştü. İtfaiye ekipleri çatıya çıkarak incelemelerde bulundu. Yaklaşık yarım saat süren geniş çaplı araştırmanın ardından herhangi bir tehlike unsuruna rastlanmadı. Ekipler, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Yetkililer, çatıda kaynakla demir kesimi sırasında çıkan kıvılcımların tutuştuğu ancak yangına dönüşmediğini belirtti. Kısa süreli yaşanan panik sırasında yaralanma ve maddi zarar oluşmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsveç Başkonsolosluğu'nda Yangın Paniği - Son Dakika


Advertisement