İzmir'de Deprem - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Deprem

İzmir\'de Deprem

İzmir'de, merkez üssü Tire ilçesi Yeniçiftlik köyü olan 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından köyde çok sayıda bacanın yıkıldığı belirlendi.

20.02.2012 12:53

İzmir'de, merkez üssü Tire ilçesi Yeniçiftlik köyü olan 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından köyde çok sayıda bacanın yıkıldığı belirlendi. Sabah saatlerinde meydana gelen depremin ardından halkın panik içinde olduğunu söyleyen Yeniçiftlik köyü muhtarı Ali Köklü; "Daha önce böyle depremler oluyordu. Bu kez çok şiddetli hissettik. Köyümüzde bazı evlerin bacaları yıkıldı. Bunun dışında bir maddi hasar tespit edilmedi. Köyümüzde herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır" dedi.

Depremi en çok hissedenlerden biri olduğunu söyleyen Yeniçiftlik köyü imamı Mustafa Kemal Karademir ise; şöyle konuştu: "Deprem sırasında evdeydik. Çok şiddetli bir gürültü ile sarsıldık. Allah bir daha böyle depremleri halkımıza yaşatmasın. Köy camimizde herhangi bir hasar yok. Cami, Sultan 2. Abdülhamid zamanından kalma bir cami. Yaklaşık 120 yıllık camimizin kolonlarında da minaresinde de hasar tespit edilmedi."

Depreme evlerinde yakalandıklarını dile getiren köylü İlhan Üşen de şunları söyledi: "O kadar şiddetliydi ki evden dışarı çıkamadık bile. Çok panik yaşandı. Arada bir artçı depremler olduğu söyleniyor. Umarım bir daha böyle şiddetli bir depremle karşılaşmayız." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement