İzmir'de 'Duran Adam' Eylemine Destek - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 'Duran Adam' Eylemine Destek

İzmir\'de \'Duran Adam\' Eylemine Destek

Taksim Gezi Parkı'na Yapılan Müdahaleyi Protesto Eden Erdem Gündüz'ün 'Duran Adam' Eylemine İzmirliler'den Bugün De Yoğun Destek Geldi.

20.06.2013 03:18  Güncelleme: 08:33

Taksim Gezi Parkı'na Yapılan Müdahaleyi Protesto Eden Erdem Gündüz'ün 'Duran Adam' Eylemine İzmirliler'den Bugün de Yoğun Destek Geldi. Kentin Çeşitli İlçe ve Semtlerinde Hareket Eden Vatandaşlar, Gündoğdu Meydanı'ndaki Cumhuriyet Ağacı Heykeli Önünde Bir Araya Geldi. Heykel Önünde Toplanan Vatandaşlar Hareketsiz Durup Konuşmayarak Protestolarına Sürdürdü. ÇARŞIYA DESTEK SLOGANLARI

Sosyal Medyadan Organize Olan Çok Sayıda Vatandaş da Ayrıca Gündoğdu'da 'Duran Adam' Protestosunun Dışında Farklı Bir Etkinliğe İmza Attı. Bornova, Buca, Karşıyaka ve Konak'a Bağlı Göztepe Semti'nden Gelen ve Üzerlerine "Mücadele Bitmedi Asıl Şimdi Başlıyor" ve "Bu Direniş Canlarını Yitirenler ve Yaralılar İçindir" Yazan Pankartlar Yapıştıran Göstericiler, Akşam Saatlerinde Alana Girdi. Tek Sıra İnsan Zinciri Oluşturarak 30 Dakika Boyunca Meydanın Etrafında Yürüyen Topluluk Sloganlar Eşliğinde Meydanı Terk Etti. Bu Topluluğun Alandan Ayrılmasından Sonra Meydanı Taraftar Grupları Doldurdu. Beşiktaş Çarşı Grubuna Destek Sloganları Eşliğinde Alana Giren İzmirli Taraftarlar, Burada Saygı Duruşunda Bulundu ve İstiklal Marşı Okudu. İki Saat Boyunca Meydanda Kalan Yaklaşık 200 Taraftarın Alandan Ayrılmasıyla Gündoğdu Meydanı'ndaki Yoğunluk Azaldı. Şuana Kadar Yapılan Prostestolarda Herhangi Bir Olumsuzluğun Yaşanmadığı Belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 'Duran Adam' Eylemine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement