İzmir Öğrenci Yurdunda Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

İzmir Öğrenci Yurdunda Korkutan Yangın

Öğrenci yurdunda korkutan yangınİZMİR'in Buca ilçesindeki bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangında büyük çapta zarar meydana geldi.

15.07.2018 16:20

Öğrenci yurdunda korkutan yangın

İZMİR'in Buca ilçesindeki bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangında büyük çapta zarar meydana geldi.

Yangın bugn saat 04.00 sıralarında, Adatepe Mahallesi 63 Sokak'taki, yurt olarak kullanılan bir binanın zemin katında bulunan kafeteryada çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, kısa sürede yurt binasını sardı. Alevleri gören yan binalardaki vatandaşlar, kendilerini korkuyla dışarı atıp, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 5 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Yaz dönemi nedeniyle öğrencinin olmadığı yurt binasında büyük çaptı zarar oluştu, yurdun önündeki 35 DN 442 plakalı bir otomobil de tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir kişiyi bir kişiyi gözaltına aldı. Şüphelinin, alacak verecek meselesi nedeniyle sahibiyle hasım olduğu kafeteryanın camını, kaldırım taşıyla kırarak içeriye girdiği ve benzin döküp yangını bilerek çıkardığı iddia edildi. Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

Yangının izleri havanın ağarmasıyla ortaya çıktı. Binanın iç ve dış cephesinin tamamen yandığı, içerideki tüm eşyaların küle döndüğü gözlendi. Temizlik ve onarım çalışmalarının başlaması için hazırlıklar yapılıyor.

İzmir Öğrenci Yurdunda Korkutan Yangın
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Öğrenci Yurdunda Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement