İzmir Park'ta Yarış Heyecanı - Son Dakika
Güncel

İzmir Park'ta Yarış Heyecanı

İzmir Park\'ta Yarış Heyecanı

İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü izleyenlerine yine adrenalin dolu bir gün yaşattı.

18.02.2013 12:46

İzmir Kış Kupası'nın 3. Ayak Yarışı'nın startının verildiği gün de izleyenler birbirinden hızlı yarış araçlarının tadını çıkardı. Pilotlar Maxi Grup,Süper Grup,Dizel Grup ve 1600 Grup olarak 4 kategori olarak toplam 15 tur boyunca 2000 metrelik pistte birbiriyle kıyasıya rekabet etti. 4 Porsche GT3 ile tribünleri heyecanlandıran pilotların rekabeti günün en ilgiyle izlenen yarışı oldu.Ülkü Motorsport Takımı ve Loft Oil T-Max Racing Takımından 16 pilot İzmir Ülkü Yarış Pisti tribünlerini coşturdu.

Yarışların sonunda Porsche araçlarıyla Maxi Grup'ta yarışan Tarkan Birol birinciliği alırken ikinciliği Adem Seçilmiş ve üçüncülük kürsüsünü Bilal Saygılı kazandı.Süper Grup'ta ise Ahmet Mutlubaş Sıralamalarda en iyi sonucu elde ederken yarış seyrinde yol dışı olarak yarışı tamamlayamadı.Süper Grup kategorisinde birinci Honda Type-R aracı ile Suat Demirel, ikinci Renault Clio aracı ile Ayhan Germirli,üçüncü ise Honda Type-R aracı ile Ünal Demir aldı.Dizel Grup'ta birinci Ahmet Efe Hatunoğlu, ikinci Mehmet Ekşioğlu, üçüncü ise Ülkü Motorsport Takımı adına yarışan Osman Bilgin aldı.1600 CC kategorisinde ise birinciliği Egemen Çivicioğlu alarak günün kazanan pilotları oldular.

İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü'nün organize ettiği İzmir Drag Şampiyonası'nın 1.Ayak Yarışı heyecan veren anlar ile gerçekleştirildi. İzmir Park tesisi Drag Yarışı'yla seyirciler ile doldu taştı.Drag Yarışı'na katılan 5 adet Porsche GT3 ve Ferrari F430 araçlarının kıyasıya rekabeti tribünlerdeki adrenalini yükseltti.3200 ve üzeri kategori de Ahmet Mutlubaş birinci Adem Seçilmiş ikinci Ali Özerinç Porsche araçlarıyla kazanırken,1600-2000 kategorisinde D. Ali Baylan birinci,Hüseyin Balkan ikinci, Ömer Kaya üçüncü oldu.1401-1600 kategorisinde Hüseyin Kızılsu birinci, Efe Kurtdereli ikinci, Yalçın Yürektürk üçüncü oldu. Dizel'de ise Murat Nazik birinci, Nebi Talak ikinci oldu.Sport kategorisinin kazananları ise birinci Yaşar Çam, ikinci Mehmet Özgen, üçüncü Okan Kayacı oldu. Yarışların sonunda ödül törenin de kupalarına kavuşan sporculara ayrıca 2012 Drag Şampiyonası'nın kazananları da ödüllerini aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir Park'ta Yarış Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement