İzmir Travel Turkey'de Zimbabwe Renkleri - Son Dakika
Güncel

İzmir Travel Turkey'de Zimbabwe Renkleri

İzmir Travel Turkey\'de Zimbabwe Renkleri

Victoria Şelaleleri'ni barındıran Afrika ülkesi Zimbabwe, bu yıl 9.'uncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na katılarak ayrı bir renk kattı.

12.12.2015 11:23  Güncelleme: 11:24

Dünyanın 55 noktasından gelen katılımcılara Zimbabwe'nin doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yerlerini de tanıtma imkanı bulan temsilciler Chari Salome ile Colleta Beichtmann ilk kez katıldıkları İzmir Travel Turkey Fuarı'nda oldukça faydalı görüşmeler yaptıklarını ve ülkelerini tanıttıklarını ifade ettiler.

Konumu ve iklimi en güzel Afrika ülkesi

Zimbabwe standını ziyaret eden Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tamer Taşkın ise İzmir Travel Turkey Fuarı'na katılan bu güzel Afrika ülkesinin yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılması için ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Geçen ay Zimbabve Finans ve Ekonomi Bakanı P. A. Chinamasai, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mike C. Bimha ve Ulaşım ve Altyapı Bakanı Dr. Joran Mac Donald Cumba ile görüştüğünü ifade eden Taşkın, Zimbabve'nin değişime açık bir ülke olduğunu kaydetti. Zimbabve'nin Türk Hava Yolları'nın doğrudan uçuşlarını 4 gözle beklediğini ifade eden Taşkın, "Zimbabwe'nin konumu ve iklimi itibariyle Afrika'nın en güzel yerlerinden birisi. Büyük bir turizm potansiyeli var. Dünyaca ünlü Victoria Şelaleleri bu ülkede.Onun dışında Afrika'nın doğal hayatını bu ülkede yaşayabilirsiniz. Doğal güzellikleri de görülmeye değer. Farklıl bir tatil isteyenler için Zimbabwe kaçırılmayacak bir ülke" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir Travel Turkey'de Zimbabwe Renkleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement