İzmit Körfezi'nde Buluttan 'Köprü' - Son Dakika
Güncel

İzmit Körfezi'nde Buluttan 'Köprü'

İzmit Körfezi\'nde Buluttan \'Köprü\'

Kocaeli ve çevresinde etkili olan yağmur bugün yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakırken, İzmit Körfezi üzerinde oluşan köprü şeklindeki bulutlar ilgiyle izlendi.

10.04.2015 13:32  Güncelleme: 15:46

Kocaeli ve çevresinde etkili olan yağmur bugün yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakırken, İzmit Körfezi üzerinde oluşan ve köprüyü andıran bulut kümesi görenleri adeta mest etti.

YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLDU

Nisan ayının ortasına yaklaşırken hafta başından itibaren Kocaeli'nin yüksek kesimlerine kar yağarken, diğer yerlerde yağmur etkili oldu. Bugün yağışın olmadığı bölgede güneş zaman zaman yüzünü gösterse de soğuk hava etkisini sürdürdü.

KÖRFEZ ÜZERİNDE BULUTTAN KÖPRÜ

Saat 11.30 sıralarında ise İzmit Körfezi'nin üzerinde oluşan ve bir köprüyü andıran bulut görenleri şaşırttı. İzmit kent merkezi üzerinden başlayıp, marina üzerinden İzmit Körfezi'ni geçen ve Samanlı Dağları'nın arkasına uzanan bulut kümesi yaklaşık 10 dakika sonra dağıldı.

"KÜMÜLÜS BULUTLARI BÖYLESİ GÖRÜNTÜLER YARATABİLİR"

Meteoroloji yetkilileri bu bulutun, ısınan havanın yükselerek soğuması sonucu oluşan pamuk yığınına benzeyen kümülüs bulutları olduğunu ve zaman zaman böyle ilginç görüntüler oluşturduklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit Körfezi'nde Buluttan 'Köprü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hrtt: Depreme hazır olun pazar günü 0 1 Yanıtla

Advertisement