İzmit'te Roman Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

İzmit'te Roman Rüzgarı

İzmit\'te Roman Rüzgarı

Kocaeli'deki Roman Festivali'nin ikinci gününde sahne alan Güllü, hayranlarını coşturdu.

06.05.2012 11:34  Güncelleme: 11:53

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Roman Festivali'nin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Güllü, hayranlarını coşturdu.

Güllü konseri için Sekapark Uçurtma Tepesini dolduran binlerce Roman, ilk olarak Kobra Murat ile coştu. Bu konserin ardından geçen hafta elemeleri yapılan Roman Güzellik Yarışmasının finali yapıldı. 28 Roman güzeli geleneksel kıyafetleri içerisinde podyumdaki mankenleri aratmadı.

Yarışmada, 28 güzel arasından 34 numarayla Yağmur Demir birinci güzel oldu, 2. güzel 32 numarayla Sinem Elbay, 3. ise 26 numara ile Sebahat Aksoy oldu. Birinci güzele buzdolabı, ikinci güzele çamaşır makinası ve üçüncü güzele bulaşık makinası hediye edildi. Güzeller sonuçların açıklanmasının ardından Kobra Murat'ın şarkıları eşliğinde sahnede göbek attı. Çalan müziğin ritmine kendini kaptıran izleyicilerde Uçurma Tepesinde göbek attı.

Gecenin finalini ünlü sanatçı Güllü yaptı. Binlerce hayranını karşısında gören Güllü, "Kimileri Güllü bitti diyerek bizi programlara çıkartmıyor. Bu kadar kalabalığı bitmiş bir sanatçı toplar mı" dedi. Güllü, söylediği parçalar ile Roman vatandaşları kendinden geçirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmit'te Roman Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement