Jandarmayı Şoke Eden İnfaz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Jandarmayı Şoke Eden İnfaz

Jandarmayı Şoke Eden İnfaz
13.11.2012 19:30  Güncelleme: 07:46

Güvenlik güçleri Burdur'da pompalı tüfekle öldürülen 3 kişinin cesetiyle karşılaştı.

Burdur merkeze bağlı Çatağıl Köyü'nde pompalı tüfekle öldürülen 3 kişinin cesetleri bulundu.

Olay saat 15.00 sıralarında Burdur'a bağlı Çatağıl Köyü'nde meydana geldi. 37 yaşındaki Menekşe Gökcü'den haber alamayan akrabaları, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekibi eve girdiğinde Menekşe Gökcü ile oğlu 13 yaşındaki Şükrü Gökcü ve birlikte yaşadığı 39 yaşındaki İsmail Çakır'ın cansız bedenleriyle karşılaştı. İsmail Çakır, Menekşe Gökcü ve Şükrü Gökcü'nün pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İsmail Çakır, Menekşe Gökcü ve Şükrü Gökcü'nün cesetleri otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cinayetleri işleyen kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için jandarma ve polis çalışma başlattı.

FACEBOOK'TA EN SON PAYLAŞIMINA "HAYATA NOKTA" YAZMIŞ

Şükrü Gökcü'nün, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı resminde 'Hayata nokta' yazması ise dikkat çekti. Menekşe Gökcü'nün de bir süre önce boşandığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarmayı Şoke Eden İnfaz - Son Dakika


Advertisement