Jeep'ten Ekim Ayına Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Jeep'ten Ekim Ayına Özel Kampanya

Jeep\'ten Ekim Ayına Özel Kampanya

TOFAŞ çatısı altında temsil edilen Jeep, ekim ayında sabit kur ve kredili ödeme avantajlarını içeren çok özel bir kampanya düzenliyor.

16.10.2013 12:33

TOFAŞ çatısı altında temsil edilen Jeep, ekim ayında sabit kur ve kredili ödeme avantajlarını içeren çok özel bir kampanya düzenliyor.

TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Jeep ekim ayında sabit kur ve kredili ödeme avantajlarını içeren çok özel bir kampanya düzenliyor.   Kampanya ekim ayı boyunca sürecek ve tüm modellerde geçerli olacak.

Koç Fiat kredi bünyesindeki Jeep Finans kanalıyla yürütülen kampanyada, Jeep tutkunları için avantajlı fırsatlar sunuluyor. Kampanya kapsamında, Yeni Jeep Grand Cherokee veya Wrangler'a sahip olmak isteyenlere avro kuru 2,60 TL olarak sabitlenirken, 120 bin liraya kadar yüzde 0,87 faizli 36 aylık çok cazip bir kredi imkanı sunuluyor.

Otomobilseverler, markanın kompakt SUV segmentindeki başarılı temsilcisi Jeep Compass'a ise 40 bin liraya 24 ay vadeli ve yüzde 0,69 faizli kredi seçeneğiyle sahip olabilecek.

Ekim ayı süresince Jeep sahibi olmak isteyenler, Wrangler'a 78 bin 110 avro, Yeni Jeep Grand Cherokee'ye ise 106 bin 500 avrodan başlayan fiyatlarla sahip olma imkanını yakalıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jeep'ten Ekim Ayına Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement