Jeep'ten Temmuz Kampanyaları - Son Dakika
Güncel

Jeep'ten Temmuz Kampanyaları

Jeep\'ten Temmuz Kampanyaları

Tofaş çatısı altındaki markalardan Jeep, temmuz ayında yeni bir araç sahibi olmak isteyenler için "yarısı şimdi, yarısı seneye" ödeme seçeneği, 20 ay vadeli kredi imkanı ve sabit avro kuru gibi avantajlar sunarken, dileyen müşterilerine kredi ödemelerine ara verebilme imkanı da veriyor.

12.07.2014 10:12

Tofaş çatısı altındaki markalardan Jeep, temmuz ayında yeni bir araç sahibi olmak isteyenler için "yarısı şimdi, yarısı seneye" ödeme seçeneği, 20 ay vadeli kredi imkanı ve sabit avro kuru gibi avantajlar sunarken, dileyen müşterilerine kredi ödemelerine ara verebilme imkanı da veriyor.

Tofaş açıklamasına göre, Jeep, temmuzda tüketiciler için yeni kampanyalar sunuyor. Buna göre Koç Fiat Kredi'nin desteklediği kampanyada, Grand Cherokee ve Compass modelleri için farklı seçenekler mevcut.

Kampanya kapsamında Jeep Grand Cherokee modelini tercih edenler, 120 bin lira için 20 ay vadeli ve yüzde 1,01 faizli kredi imkanından faydalanıyor. Tercihini Jeep'in kompakt SUV segmentindeki aracı Compass modelinden yana kullananlara ise "yarısı şimdi, yarısı seneye" seçeneğiyle, araç alımında ve temmuz 2015'te olmak üzere, 56 bin liralık 2 eşit taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Jeep temmuz ayı boyunca Grand Cherokee ve Wrangler modelleri için avro kurunu da 2,85 lira olarak sabitliyor.

Jeep, kredi ödemelerinde avantaj sağlayan bir yeniliğe de imza atıyor. Buna göre dileyen Jeep müşterileri, 3 yıla kadar vadeli kredilerinin geri ödemelerine, her yıl art arda 3 ayı geçmeyecek şekilde ara verebiliyor.

Jeep'in temmuz kampanyasında Grand Cherokee 115 bin 250 avro, Wrangler 84 bin 850 avro, Compass modeli ise 104 bin 300 liradan başlayan fiyatlardan satışa sunuluyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jeep'ten Temmuz Kampanyaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement