Jetler Doğalgaz İstasyonunu Hedef Almış - Son Dakika
Güncel

Jetler Doğalgaz İstasyonunu Hedef Almış

Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında jetlerin bombaladığı noktalardan birisinin de Başkentgaz'ın Yenimahalle'deki doğalgaz istasyonu olduğu ortaya çıktı.

18.07.2016 17:37  Güncelleme: 23:47

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında jetlerin bombaladığı noktalardan birisinin de Başkentgaz'ın Yenimahalle'deki doğalgaz istasyonu olduğu ortaya çıktı. Atılan bombanın, boruların sadece 2 metre uzağına düşmesi, faciayı önledi.

DOĞAZ GAZ İSTASYONUNU BOMBALADILAR

FETÖ mensubu askerlerce 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişiminde F-16'lardan bir bombanın da Yenimahalle Hipodrom Caddesi üzerindeki Başkentgaz istasyonuna atıldığı ortaya çıktı.

2 METRE UZAĞINA DÜŞTÜ

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yakınlarında bulunan istasyona atılan bomba, doğalgaz istasyonu içerisindeki boruların sadece 2 metre uzağına düştü.

Bombanın düştüğü yerde 5 metre çapında, 3 metre derinliğinde çukur oluştu.

İstasyon yakınında bulunan Bektaşlar Turizm'e ait otopark içerisindeki 38 araçtan bazıları kullanılamaz hale gelirken, bazılarında ise hasar oluştu.

Jetler Doğalgaz İstasyonunu Hedef Almış
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jetler Doğalgaz İstasyonunu Hedef Almış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çarşı: Pilotlarımızın başarısızlığı.... Hem darbeyi beceremediler hemde atışları sıfır birde o kadar maaş alıyorsunuz hiç mi kendinizi geliştirmiyorsunuz.İşiniz gücünüz hava civa bir savaş çıksaymış vay ki halimize sizin gibi şaşkalozlar la mı savaşa girecektik alla korumuş... 0 2 Yanıtla

Advertisement