Johnny English Filmi - Son Dakika
Güncel

Johnny English Filmi

Johnny English Filmi

Johnny English filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Johnny English filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 22:42

Belirsizliklerin kol gezdiği bir dünyada İngiliz Gizli Servisi kadar güvenilir kuruluş sayısı çok azdır. Ajanlarının dünyaca ünlü kalitesiyle, kullanılan teknoloji harikası silahlarıyla ve uluslararası istihbarat ağıyla “gerçeğin” savunucuları tarafından yönetilen son kalelerden birisidir.

Ülkenin en sevilen kraliyet mücevherlerinin akla hayale gelmeyecek bir plan sonucunda çalınması olayının Gizli Servis’in dikkatini çekmesiyle kurumun en süper ve 1 numaralı ajanının göreve getirilmesi kaçınılmaz olur. Ancak göreve getirildikten kısa süre sonra öldürülür. Ajanın cenaze töreni sırasında bomba atılmasıyla İngiltere’nin en önemli ajanlarının katledilir. Bu şeytani entrikanın arka planında kim olabilir? Kraliyet mücevherlerini çalan aynı hastalıklı beynin eseri midir?

Bunun üzerine kurumun başarısızlık timsali alt düzey ajanı Johnny English’e gün doğar. Londra Kulesi’nden çalınan mücevherleri bulup İngiltere’yi ulusal krizden kurtarma işi onun üzerine kalmıştır. Önünde ağır sorumluluk gerektiren görevler vardır. Gizli Servis’in en kıymetli ajanlarının safdışı edilmesinin intikamını alacak; bir zamanların görkemli Britanya imparatorluğundan geriye kalan son sembol kabul edilen kraliyet mücevherleriyle ilgili sır perdesini aralayacaktır.

Mücevherlerin çalınması olayı sonucunda dünya güvenliği tehdit altına girmiştir. Johnny English tecrübesiz ama hevesli bir ajandır. En yeni istihbarat araç gereçleriyle donatılmış çok özel bir araba verilir. Kurumun en gizli bilgilerine ulaşması için yetkilerle donatılır. Artık tüm İngiltere’nin ve tabii ki dünyanın umudu Johnny English’in başarısına kalmıştır.

O korku nedir bilmez.

Tehlikeden çekinmez.

O hiçbir şey bilmez.

Çünkü o kurumdaki en iyi ajan değil, elde kalan tek ajandır.

Asistanı Bough ile elele vererek olay üzerinde çalışmaya başlayan Johnny English, yaptığı araştırma sonucunda mücevherleri Fransız işadamı Pascal Sauvage’in çaldığını keşfeder. Ancak Pascal’ın daha büyük hedefleri vardır. İngiltere Kralı olmayı istemektedir. Gerçek planı ise İngiltere’nin yemyeşil topraklarını ele geçirip dünyanın en büyük hapishanesi haline getirmektir. Pascal’ın eline esir düşen Johnny, güzel Interpol ajanı Lorna Campbell tarafından zorlukla kurtarılır.

“About a Boy”, “Bridget Jones’s Diary”, “Notting Hill” ve “Four Wedding and a Funeral”in yapımcısı Working Title films’in yeni komedi çalışması “Johnny English”in yönetmenliğini Peter Howitt üstlendi. Senaryosunu Neal Purvis, Robert Wade ve William Davies yazdı. Yapımcılığını Tim Bevan, Eric Fellner ve Mark Huffam gerçekleştirdi.

Kaderin cilvesiyle İngiliz Gizli Servisi’nin 1 numaralı ajanı haline gelen Johnny English rolünde Rowan Atkinson’ın kamera karşısına geçtiği filmde, kadın ajan Lorna Campbell rolünde Natalie Imbruglia; English’in ortağı Bough rolünde ünlü komedyen Ben Miller; Fransız işadamı Pascal Sauvage rolünde de Oscar adayı aktör John Malkovich kamera karşısına geçti.

.

Yönetmen: Peter Howitt (II)

Senaryo: Robert Wade, Neal Purvis, Robert Wade, Robert Wade, Neal Purvis

Oyuncular: Douglas McFerran, Ben Miller, Natalie Imbruglia, John Malkovich, Rowan Atkinson

Filmin Türü: Aksiyon, Komedi,

Orijinal Adı: Johnny English

Yapım Yılı: 2003

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 88 dk.

Resmi Sitesi: http://www.johnny-english.com/

Vizyon Tarihi: 06.06.2003

Son Dakika Güncel Johnny English Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement