Kadıköy'de Cinayet: Babasını Yaraladı, Yeğenini Öldürdü ve İntihar Etti (3) - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Cinayet: Babasını Yaraladı, Yeğenini Öldürdü ve İntihar Etti (3)

Kadıköy\'de Cinayet: Babasını Yaraladı, Yeğenini Öldürdü ve İntihar Etti (3)

Kadıköy'de tartıştığı babasını ayağından tabancayla yaraladıktan sonra yeğenini öldüren bir kişi, oturduğu daireyi yakıp intihar etti.

06.03.2013 16:00

Kadıköy'de tartıştığı babasını ayağından tabancayla yaraladıktan sonra yeğenini öldüren bir kişi, oturduğu daireyi yakıp intihar etti.

Aile faciasına neden olan olay, Caferağa Mahallesi Ağabey Sokak 3 numarada bulunan Eren Apartmanı'nda saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Aile fertlerinin kaldığı 5 katlı apartmanın 4'üncü katındaki dairesinden dışarı çıkan Abdülkadir Eren (53), ikinci katta, babası Ömer Eren (82) ile karşılaştı. Baba ile oğul henüz belirlenemeyen bir nedenle kapı önünde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet getiren Abdülkadir Eren, belindeki tabancayı çıkararak, babasının ayaklarına ateş etti. Sağ bacağına ve ayağına iki kurşun isabet eden baba yere yığılırken, oğlu tekrar kendi dairesine doğru yöneldi. Merdivenlerden koşarak yukarı çıkan Abdülkadir Eren, bir üst katta, silah seslerini duyarak kapıya çıkan yeğeni Sibel Kavim'le karşılaştı. Eren, ablasının kızı olan Kavim'i iki kurşunla kafasından vurduktan sonra, kendi dairesine girerek kapı ve pencereleri kilitledi.

Silah seslerini duyan sokak sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Kendi dairesinin önünde kanlar içinde yerde yatar şekilde bulunan baba Ömer Eren, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ömer Eren, burada yapılan tedavinin ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polislerin sokakta emniyet tedbiri aldığını gören Abdulkadir Eren, kendi dairesini yakmaya çalıştı. Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etmeden, binanın 4'üncü katından yükselen dumanlar bir süre sonra kayboldu.

Kısa süreli yangın girişiminin ardından olay yerine Özel Harekat Ekibi sevk edildi. Özel Harekat Ekibinin, daireye girmeye çalıştığı sırada, Eren'in dairesinden bir kez daha dumanlar yükselmeye başladı. Evden alevler yükselirken itfaiye ekipleri merdiven aracılığıyla dışarıdan müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Bu sırada, olay anında dairesinde bulunan Ömer Eren'in eşi Emin Eren, sağlık görevlileri eşliğinde binadan çıkarılarak ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumandan etkilenen bir özel harekat polisine de ilk müdahale ambulansta yapıldı.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında, daireden bir el silah sesi duyan Özel Harekat Ekibi, kapıyı kırarak içeri girdi. Polis, babasını yaralayıp yeğenini öldüren Eren'in, başına ateş ederek yaşamına son verdiğini tespit etti. Özel Harekat Ekibinin operasyonu sırasında bir polis helikopteri de binanın etrafında destek amacıyla tur attı.

Yaşanan aile faciasının ardından Olay Yeri İnceleme Ekipleri, binaya girerek yaklaşık 2 saat boyunca delil topladı. Delillerin toplanmasının ardından Abdülkadir Eren ile yeğeni Sibel Kavim'in cesetleri tabuta konularak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Polis yetkilileri, olayla ilgili araştırmanın sürdürüldüğünü bildirdi. - İstanbul/ Kadıköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Cinayet: Babasını Yaraladı, Yeğenini Öldürdü ve İntihar Etti (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement