AK Parti Belediye Başkanı Cinayete Azmettirmekten Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Belediye Başkanı Cinayete Azmettirmekten Tutuklandı

Hatay'ın Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu cinayet azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

28.08.2013 20:36  Güncelleme: 21:21

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ile kardeşi Reşit Görgen, bir kuruluşun müdürünün öldürülmesiyle ilgili olarak yargılandıkları mahkemece cinayet azmettiricisi oldukları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.Başkan Selimoğlu'nun 7 Mart 2007'de öldürülen Delta Gaz Müdürü Ömer Cemil Sanal cinayetinin azmettiricisi olduğu iddia edilmişti.

Yeşilköy beldesinde 7 Mart 2007'de dolum tesisine 200 metre uzaklıkta demiryolu kavşağında Delta Gaz Müdürü Ömer Cemil Sanal otomobiliyle evine gitmeye çalıştığı sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından yolu kesilerek önce dövülmüş, başından ve göğsünden tabancayla vurularak öldürülmüştü.Ömer Cemil Sanal’ın öldürülmesiyle ilgili olarak bir kişi tutuklanırken, bir kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Cinayet sonrası Sanal’ın aile yakınlarınca hukuk savaşı başlatarak Belediye Başkanı Selimoğlu'nu cinayet azmettiricisi olarak suçlamıştı.

2007 yılında ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Başkan Fatma Görgen Selimoğlu, çıkarıldığı mahkemede kardeşi Reşit Görgen'le birlikte azmettirici oldukları iddiasıyla tutuklandı.

Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu’nun Yeşilköy beldesindeki yapılan nikah törenine Başbakan Erdoğan’da katılmıştı.

Hakkında daha önce de cinayet ve yolsuzluk iddiaları bulunan Selimoğlu'nun 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için adı geçen Selimoğlu, Adana Kürkçüler Cezaevi'ne gönderildi.

HABER: NECATİ İVGİN

AK Parti Belediye Başkanı Cinayete Azmettirmekten Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Belediye Başkanı Cinayete Azmettirmekten Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement