Kadir Has Üniversitesi'nin aşı olmayan öğrencileri kampüse almayacağı ileri sürüldü - Son Dakika
Güncel

Kadir Has Üniversitesi'nin aşı olmayan öğrencileri kampüse almayacağı ileri sürüldü

Kadir Has Üniversitesi'nin öğrencilerine, aşısız kampüse giremeyeceğine dair bir mail gönderdiği ileri sürüldü. Söz konusu mailde, "Girişlerimizde QR kodu okuma sistemi bulunacak ve aşı olmayan hiç kimse kampüse giremeyecek" ifadeleri yer alırken, sosyal medya kullanıcıları konuya tepki içerikli paylaşımlarda bulundu.

03.07.2021 11:55  Güncelleme: 12:00

Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan aşılama hız kesmeden devam ediyor. Bazı kurum ve kuruluşların aşı olmayan çalışanlarını işten çıkaracağı konuşulurken, Kadir Has Üniversitesi'nin de benzer bir uygulamaya gittiği iddia edildi.

İKİ DOZ AŞI OLMAYAN HİÇ KİMSE KAMPÜSE GİREMEYECEK

Üniversite tarafından öğrencilere gönderildiği iddiasıyla sosyal medyada paylaşılan mailde, "Girişimlerimizde QR kodu okuma sistemi yerleştireceğiz ve iki doz aşısını olmayan hiç kimsenin kampüsümüze girmesine izin vermeyeceğiz" ifadeleri yer alıyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Bu maile sosyal medyada tepkiler gösterilirken, iddialar hakkında üniversite yönetiminden henüz bir açıklama gelmedi. Twitter'da konuyla ilgili #HaddiniBilKadirHas diye hashtag açıldı.

Kadir Has Üniversitesi'nin aşı olmayan öğrenciyi kampüse almayacağı iddia edildi
Kadir Has Üniversitesi'nin aşı olmayan öğrenciyi kampüse almayacağı iddia edildi
Kadir Has Üniversitesi\'nin aşı olmayan öğrencileri kampüse almayacağı ileri sürüldü

Son Dakika Güncel Kadir Has Üniversitesi'nin aşı olmayan öğrencileri kampüse almayacağı ileri sürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Murat Ercan: Üniversite yönetimini yürekten kutluyorum. Tepki verenlere de yazıklar olsun diyorum.Hem demokrasi havariliği yapacaksın hemde aşı olmayarak başka insanların hayatını tehlikeye atacaksın sonra da kurumlar böyle haklı ve doğru kararlar aldığında tepki vereceksin.Bu ne çok yüzsüzlük ya! 5 31 Yanıtla
  • Halil Yener: Ünüversite sözde eyitim yeri herkes özgürdür kararını kendi verir hem covid diye birşey yok aşıda dümen insanları aptal sanmayin 14 2 Yanıtla

Advertisement