Kağıthane'de Korkutan Patlama - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'de Korkutan Patlama

Kağıthane\'de Korkutan Patlama

Kağıthane'de bir evde sobanın yanına bırakılan çakmak gazı tüpü, büyük bir gürültü ile patladı.

27.03.2013 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de bir evde sobanın yanına bırakılan çakmak gazı tüpü, büyük bir gürültü ile patladı. Çevredekilerin "bomba" zannettiği patlamada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, bazı evlerin ve arabaların camları kırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Merkez Mahallesi Bahçe Sokak'ta bulunan Ali Çakmak ve Fatma Çakmak'a ait evde sabah saatlerinde meydana geldi. Ali Çakmak ve eşi Fatma Çakmak her sabah olduğu gibi işe gitmek üzere iki çocuğunu evde bırakarak dışarı çıktı. Çiftin büyük çocuğu Salih Çakmak bir süre sonra okula gitmek üzere evden çıkarken, 10 yaşındaki Faruk Çakmak da okula gitmek üzere hazırlıklara başladı. Faruk Çakmak'ın evin kapısın kapatması ile birlikte büyük gürültüyle bir patlama yaşandı.

Büyük bir gürültüye neden olan patlama, mahalleyi de korkuttu. Patlama nedeniyle mahallede panik yaşanırken, Faruk Çakmak gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen komşular tarafından uzaklaştırılan Faruk Çakmak'ın olayın şokunu yaşadığı görüldü.

Patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler uzun süre evdeki patlama nedenini araştırdı. Bir süre sonra patlamanın sobanın yanında duran çakmak gazı tüpü nedeniyle meydana geldiği belirlendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, patlamanın yaşandığı evin karşısındaki binanın ve park halindeki bir arabanın camının kırıldı.

Olay sonrası Ali ve Fatma Çakmak çifti de evlerine koştu. Bu sırada küçük çocuk Faruk Çakmak da annesine sarılarak gözyaşı döktü.

Korku dolu anlar yaşayan Faruk Çakmak, "Tam kapıyı kapattım patlama oldu, çakmak gazından olmuş" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Baba Ali Çakmak ise koşarak eve geldiğini patlamanın neden olduğunu bilmediğini söyledi. Olayı gören komşular, "Büyük bir patlama oldu, bomba zannettik hemen dışarı koştuk. Anladık ki çakmak gazı patlamış" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kağıthane'de Korkutan Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement