Kağıthane'de Öldürülen 2 Taksici Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'de Öldürülen 2 Taksici Son Yolculuklarına Uğurlandı

Kağıthane\'de Öldürülen 2 Taksici Son Yolculuklarına Uğurlandı

Kağıthane'de dün sabaha karşı bir börekçide 5 kişilik bir grup ile aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçaklanarak hayatını kaybeden taksiciler Emrah Kılıç (30) ve Serdar Aydın (42), gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

23.12.2015 17:44

Kağıthane'de dün sabaha karşı bir börekçide 5 kişilik bir grup ile aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçaklanarak hayatını kaybeden taksiciler Emrah Kılıç (30) ve Serdar Aydın (42), gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Gürsel Mahallesi Selamet Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, taksicilerin aileleri, yakınları ve meslektaşları katıldı.

Haber-Kamera Enver ALAS İstanbul DHA

Kağıthane'de dün sabaha karşı bir börekçide 5 kişilik bir grup ile aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçaklanarak hayatını kaybeden taksiciler Emrah Kılıç (30) ve Serdar Aydın (42), gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Gürsel Mahallesi Selamet Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, taksicilerin aileleri, yakınları ve meslektaşları katıldı.

Emrah Kılıç'ın cenaze işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle, 2 taksici için ayrı tören düzenlendi. Serdar Aydın için öğle vakti düzenlenen törene, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da katıldı. Evli ve 1 çocuk babası Serdar Aydın'ın ailesi ve yakınları tabutun başında gözyaşı döktü.

EN AĞIR CEZANIN VERİLMESİNİ İSTEDİ

Öldürülen taksicilerin çalıştığı Gürsel Merkez Taksi Durağı'nın Başkanı Kemal Gürbüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, zanlıların en ağır cezayı almalarını istedi.

Gürbüz, Arkadaşlarımız börekçideyken içeri giriyorlar, para istiyorlar. Serdar arkadaşımızı kalbinden bıçaklıyorlar. Diğer arkadaşımız da ufak bir darbe alınca kaçıyor. Ancak onu da peşinden giderek katlediyorlar. Bu kişilerin en ağır cezaları almasını istiyoruz diye konuştu.

10 GÜN ÖNCE NİŞAN YAPTI

Emrah Kılıç için de ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Taziyeleri baba Sezai Kılıç ve amca Şinasi Kılıç kabul etti. 10 gün önce nişanlandığı öğrenilen Emrah Kılıç'ın gözü yaşlı annesinin ise ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Helallik alınması ve kılınan cenaze namazlarının ardından, Emrah Kılıç'ın cenazesi Ayazağa Mezarlığı'na, Serdar Aydın'ın cenazesi ise Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kağıthane'de Öldürülen 2 Taksici Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement