Kağıtspor'lu Atletler, Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Kağıtspor'lu Atletler, Hız Kesmiyor

Kağıtspor\'lu Atletler, Hız Kesmiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor'lu Atletler, son yapılan Türkiye şampiyonasında altı derece elde ederek ,madalyaları yine topladı.

05.02.2013 10:38

02-03 Şubat tarihleri arasında İstanbul Aslı Çakır Alptekin kapalı atletizm salonunda yapılan Gençler ve Büyükler Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'lu atletler derecelerle döndü. Şampiyonaya yirmi beş atletle katılan mavi beyazlılar şampiyona sonucunda, bir Türkiye Şampiyonluğu, iki Türkiye ikinciliği ve üç Türkiye üçüncülüğü olmak üzere, toplam altı Türkiye derecesi kazandı.

Yunus'tan Yine Derece Geldi

Uluslararası yarış takviminde yer aldığı için Türkiye dışından gelen atletlerin de katıldığı şampiyonanın birinci gün müsabakalarında, geçtiğimiz hafta Gençler Çoklu branş Salon Atletizm şampiyonasında Türkiye rekoru kıran Kağıtspor'lu atletlerden Yunus Pehlevan uzun atlamada 7.03 lük derecesi ile Gençler Türkiye ikincisi oldu. Gümüş madalya kazanan milli sporcu Yunus Pehlevan aldığı bu sonuçla başarılı çıkışını sürdürdü.

Utku Türkiye Şampiyonu Oldu

Büyükler Yüksek atlama Atletizm yarışlarında ise yine geçtiğimiz hafta , Büyükler Çoklu branş Salon Atletizm şampiyonasında kardeşi gibi, Türkiye rekoru kıran Yusuf Pehlevan, büyüklerde Türkiye üçüncüsü oldu. İkinci gün piste çıkan Kağıtspor'lu atletlerden Utku Çobanoğlu ise 800 metre Gençler Türkiye şampiyonasında yaptığı 1.53 derecesi ile Gençler Türkiye şampiyonu oldu.

Yunus'tan İkinci Derece

800 metre Gençler Türkiye şampiyonasında yarışan bir başka Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu atlet Sinan Tatlı ise çok az farkla bronz madalyayı kaçırarak dördüncü oldu. İkinci gün yarışlarında Yunus Pehlevan Genç Erkekler 60 metre engelli müsabakasında, Türkiye ikincisi olarak ikinci kez gümüş madalyayı kazandı.

Yusuf, İki Bronz Kazandı

İkinci gün yapılan Büyük erkekler 60 metre engelli yarışlarında ise Yusuf Pehlevan ikinci kez Türkiye üçüncülüğünü kazandı. 2012 yılında Avrupa Gülle Atma şampiyonasında altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Serhan Çalhan ise gülle atmada 14.75 lik kendisinin en iyi derecesini yaparak Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kağıtspor'lu Atletler, Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement