Kahraman Koala Blınky Bıll Cuma Günü Vizyonda - Son Dakika
Güncel

Kahraman Koala Blınky Bıll Cuma Günü Vizyonda

Kahraman Koala Blınky Bıll Cuma Günü Vizyonda

Koala Blinky Bill'in hikayesini konu alan "Kahraman Koala Blinky Bill" 27 mayıs cuma günü vizyona giriyor.

30.05.2016 16:00  Güncelleme: 16:03

Genç ve maceraperest bir koala olan Blinky Bill'in en büyük hayali küçük bir kasaba olan Green Patch'den ayrılıp kaşif babasının izinden gitmektir. Baba Bill bir süre önce Avustralya'nın çöllerinde kaybolmuştur ve onun sağ olduğuna inanan tek kişi Blinky'dir. Blinky, babasının nerede olduğu konusunda ipucu bulunca, kendisini Avustralya'nın tehlikeli ve vahşi doğasında macera dolu bir yolculuğun içinde bulur. Bir hayvanat bahçesi koalası olan Nutsy ve asabi bir yakalı kertenkele olan Jacko'yla çabucak arkadaş olur. Kindar ve vahşi bir kedi tarafından durmak bilmeksizin takip edilen üçlü, Avustralya'nın gün görmemiş vahşi doğasında hayatta kalmayı becerebilecekler midir?

Film Ekibi

Yönetmen Deane Taylor

Senaryo Fin Edquist

Yapımcı Barbara Stephen, Jim Ballantine,

Yapım Flying Bark Production

Seslendirenler Yekta Kopan, Elif Acehan, Ziya Kürküt

BLINKY BILL, Dorothy Wall'un klasik Avustralya kitap serisinden Fin Edquist (Arı Maya) tarafından senaryolaştırılmıştır. Flying Bark Productions, Telegael Teorenta ve Assemblage ortaklığıyla bir Studiocanal, Studio 100 ve Screen Australia yapımı olan BLINKY BILL filminin yönetmeni Deane Taylor ( Tim Burton'ın Noel Gecesi Kabusu filminin sanat yönetmeni), yardımcı yönetmenleri Alexs Stadermann (Arı Maya'nın yönetmeni), Alex Weight (Baykuş Krallığı Efsanesi filminin animasyon şefi) ve Noel Cleary (Tashi'nin yönetmeni), yapımcıları ise Barbara Stephen (Arı Maya'nın yapımcısı) ile Jim Ballantine'dir (Bambi 2). BLINKY BILL filminin epik folklorik bestesinde ise Dale Cornelius (Mary And Max) imzası var.

GÖRME ENGELLİLER İÇİN SESLİ BETİMLEME

Bu filmle, Turkcell ilk defa bir animasyon filmine sesli betimleme yapıyor. Turkcell Hayal Ortağım - Cepten Sesli Betimleme hizmetiyle artık görme engelliler, Blinky Bill Kahraman Koala filmini herkesle aynı anda görsel ayrıntıları kaçırmadan keyifle izleyebilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kahraman Koala Blınky Bıll Cuma Günü Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement