Kahramanmaraş'ta patriot füze bataryalarının konuşlandırıldığı Gazi Kışlası'na, akşam saatlerinde askeri mühimmat sevkiyatı yapıldı.
Adana-Kahramanmaraş karayolu üzerinden kente giriş yapan ve İncirlik üssünden geldiği öngörülen 2 askeri TIR, saat 20.00 sıralarında Gazi Kışlası'na giriş yaptı. Özel Harekat polislerinin gözetiminde, geniş güvenlik önlemleri altında gelen konvoydaki askeri malzemelerin içeriğine ilişkin ise herhangi bir bilgi edinilemedi.
Türkiye'nin NATO'dan talebi doğrultusunda 5. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcılığı'nın bulunduğu Gazi Kışlası'na konuşlandırılan ve Esed yönetiminin kendi halkına kimyasal gaz kullanmasının ardından bir kez daha önemi artan patriot hava savunma sistemleri, Şubat ayından bu yana aktif olarak Suriye'deki hareketlilikleri takip ediyor. - KAHRAMANMARAŞ
Son Dakika › Güncel › Kahramanmaraş'ta Askeri Hareketlilik - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.