Kahta'da Emlakçılar Derneği Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Kahta'da Emlakçılar Derneği Kuruldu

Kahta\'da Emlakçılar Derneği Kuruldu

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kurulan Kahta Emlakçılar Derneği ilk kongresini gerçekleştirdi.

03.03.2018 21:33

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kurulan Kahta Emlakçılar Derneği ilk kongresini gerçekleştirdi.

Kahta'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafların katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Emlakçı Ali Zengin divan başkanlığına seçilerek başkanlık seçimine geçildi.

Kahta Baraj yolu üzerindeki bir kafede gerçekleşen Kahta Emlakçılar Derneği seçimine tek liste ile girildi.

Toplam 27 üyesinin bulunduğu derneğin, 22 üyesi seçimlerde oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan Murat Adsay, dernek başkanlığına seçildi.

Oyların tamamını alarak Kahta Emlakçılar Derneği başkanı seçilen Murat Adsay, olağan genel kurul toplantısında çıkan sonucun herkese hayırlı olmasını diledi.

Derneğin amacına dikkat çeken Başkan Murat Adsay, "Kahta Emlakçılar Derneği olarak kuruluş amacımız ilçemizde bu sektörde yapılan tüm hizmetlerin kalitesini yükseltmek. Dernek üyelerimizle sürekli istişare içinde olarak emlak sektörünün karşılaştığı sorunları ve eksik yönlerini değerlendirmeye çalışacağız. Gayrimenkullerin hem alımında hem de satımında vatandaşlarımıza en iyi hizmetin verilmesine gayret göstereceğiz. Yapacağımız haftalık ve aylık toplantılarla vatandaşlarımızın gayrimenkul alanındaki beklentilerini sürekli değerlendirme imkanı bulacağız. Ayrıca Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini istişare ederek gayrimenkul alışverişlerindeki yerel ve bölgesel farklılıkları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Esnaf odamıza kayıtlı, oy veren ve oylarını kullanamayan tüm esnaf kardeşlerime çok teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahta'da Emlakçılar Derneği Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement