Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın göreve gelmesinin ardından öncelikler arasına aldığı çalışmalardan biri olan kaldırım ihlallerine son verilmesi yönündeki yasağa uymayan işyerlerine göz açtırılmıyor.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada kaldırım ihlallerine yönelik yasağa bazı işyerlerinin uymadığı belirtilerek, bu işyerleri hakkında aşamalı olarak uyarı ve para cezası ardından ise kapatma cezası uygulandığı bildirildi.
Açıklamada zabıta ekiplerinin bu yöndeki denetimlerinin devam edeceğinin altı çizilerek, bugüne kadar yapılan denetimlerde yasağa uymayan 8 işyeri hakkında da 3 günlük kapatma cezası uygulandığı bildirildi.
Son Dakika › Güncel › Kaldırım İhlallerine Ceza - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.