Kale'de Çocuk Kahkahaları - Son Dakika
Güncel

Kale'de Çocuk Kahkahaları

Kale\'de Çocuk Kahkahaları

Kale çocuklarla şenlendi...

12.07.2012 15:40  Güncelleme: 16:17

Başkan amcalarından çocuklara sürpriz

Bir Eskihisar klasiği olan mehtap altında sinema keyfinde tarihi Kale dün çocuklarındı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Pamuk Prenses ve Maceraları'nı izlemek üzere gelen Kale'ye gelen çocuklara balon hediye etti

ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

Gebze Belediyesi'nin bir Eskihisar klasiği olan mehtap altında sinema keyfinde tarihi Kale dün çocuklarındı. Gebzeli sinemaseverlerin yerli ve yabancı yapımları Eskihisar Kalesi'nin tarihi atmosferinde keyif içerisinde izlediği Ay Işığında Sinema akşamlarının dünkü konukları çocuklar oldu. Pamuk Prenses ve Maceraları isimli yabancı yapım fantastik komedi filmini izlemek üzere aileleriyle birlikte Kale'ye gelen çocukların kahkahaları adeta Eskihisar' çınlattı. Eskihisar Kalesi'ni aileleriyle birlikte dolduran çocuklar verilen arada bir sürprizle karşılaştı.

BOL BOL KİTAP OKUYUN!

Çocukları sinema keyfinde yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, film arasında onlara balon hediye etti. Bu sürpriz karşısında oldukça sevinen çocuklarla sohbet eden Başkan Köşker, boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini istedi. Yaz döneminin göz açıp kapayıncaya kadar geçeceğini söyleyen Başkan Köşker, çocuklara bol bol kitap okuyarak boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri öğüdünde bulundu. Çocukların aileleriyle de sohbet eden Başkan Köşker, onlarla birlikte filmi izledi.

FARKLI BİR HİKAYE

Tarihi Kale'yi hınca hınç dolduran Gebzeli çocuklar, başrollerini Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer'ın paylaştığı Pamuk Prenses ve Maceraları; bilinen Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalından biraz farklı, biraz çılgın, biraz masalın söylenmemiş tarafını anlatan bir uyarlama. En son Ölümsüzler ile seyrettiğimiz yönetmen Tarsem Singh'ın son işi olan yapım, kötü niyetli bir cadının (Julia Roberts), güzeller güzeli Pamuk Prensesi (Lily Collins) sürgüne gönderip, krallığın başına geçmesi bol mizahi bir dille aktarılıyor.

KALE'DE SİNEMA KEYFİ

Her akşam saat 21.00'de başlayan ve ücretsiz olacak film gösterimlerinin programı şöyle: "12 Temmuz Görevimiz Tehlike 4, 13 Temmuz Sen Kimsin, 14 Temmuz Berlin Kaplanı, 15 Temmuz Fetih 1453." Vatandaşların Eskihisar'a kolayca ulaşabilmeleri için Gebze Belediyesi tarafından ücretsiz seferler düzenleniyor. Saat 20.15'de kalkacak otobüsler; Kale'ye kadar ring seferleri düzenliyor. Kale'ye otobüsler, Gebze Halkbank önünden (eski ördekler), Beylikbağı Ankara Caddesi'nden, Yenikent Mahallesi'nde Mutlukent'ten hareket ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kale'de Çocuk Kahkahaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement