Parkta Oyun Oynarken Kalp Krizi Geçiren 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Parkta Oyun Oynarken Kalp Krizi Geçiren 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir oyun parkında arkadaşlarıyla oynayan 6 yaşındaki çocuk, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

01.04.2017 11:49  Güncelleme: 13:53

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, arkadaşlarıyla parkta oyun oynayan Ömer Yıldırım, kalp krizi geçirerek fenalaştı. Vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAMYONETLE HASTANEYE KALDIRILDI

Dün Kestaneci Mahallesi'nde bulunan Ereğli Belediyesi'ne ait piknik alanında arkadaşlarıyla oynayan 6 yaşındaki Ömer Yıldırım, kaydıraktan kayacağı sırada aniden fenalaştı.

Diğer çocukların haber vermesi üzerine olay yerine gelen vatandaşlar tarafından kamyonetle Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk, burada müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hastanede yapılan ilk incelemede çocuğun kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi.

Parkta Oyun Oynarken <a class='keyword-sd' href='/kalp-krizi-2/' title='Kalp Krizi'>Kalp Krizi</a> Geçiren 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
KALP AMELİYATINDAN SONRA ÖLEN DEDESİ, TOPRAĞA VERİLECEKTİ

Öte yandan anne Sibel ile baba Yener Yıldırım'ın olay olduğu sırada, bir süre önce geçirdiği kalp ameliyatı sonrası vefat eden dede İsmail Avşar'ın defin işlemleri için Kestaneci Mahallesi'ndeki mezarlıkta olduğu öğrenildi.

''BİR GÜNDE İKİ BÜYÜK ACI YAŞADIK''

Ömer Yıldırım'ın dayısı Hakan Avşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir günde iki büyük acıyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Olayın şokunu hala atlatamadıklarını belirten Avşar, "Babamızı kaybettik, babamızı mezara daha koymadan yeğenim oyun parkında kaymadan önce kalbi sıkışıyor ve kalp krizinden hayatını kaybediyor. Bir günde çifte acı yaşadık. Yapacak bir şey yok, takdiri ilahi." dedi.

Parkta Oyun Oynarken Kalp Krizi Geçiren 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Parkta Oyun Oynarken Kalp Krizi Geçiren 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement