"Kalpler Nişantaşı'nda Attı" - Son Dakika
Güncel

"Kalpler Nişantaşı'nda Attı"

"Kalpler Nişantaşı\'nda Attı"

Sevgililer Günü'nde Şişli Belediyesi'nin öncülüğünde tüm aşıklar ve sevgi ile dolu olanlar, Nişantaşı'nda aşkın büyüsüne kapıldılar.

15.02.2012 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un gözdesi olan Nişantaşı, meşhur yılbaşı partisinden sonra 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de unutulmaz bir açık hava etkinliğine ev sahipliği yaptı. Şişli Belediyesi tarafından "Kalbim Nişantaşı'nda Atıyor" konsepti ile hazırlanan etkinlik boyunca tüm sevgililer, sevgi ve aşkı arayanlar, aşkın ritmini Nişantaşı'nda hissettiler.

"Unutulmaz Aşklar" Nişantaşı'nda

Apeks Group organizasyonuyla gerçekleşen etkinlik kapsamında, Abdi İpekçi Caddesi kırmızılara büründü. Cadde boydan boya, Dinarsu'nun ilk kez görücüye çıkarttığı, fotoğraf görüntüsü kalitesinde, üzeri kalplerle süslü, 3 boyutlu kırmızı halısıyla kaplandı. Özel baskı halı, 9 milyon nokta/m2 ile dünyadaki en yüksek çözünürlükte duvardan duvara halı olma özelliğine sahip.

Cadde, 14 Şubat'ın ruhuna uygun olarak düzenlenerek katılanlara Sevgi ve Aşkı hissettirdi. Yerden yüksekliği 15 metre olan dev ışıklı balon ve üzeri gümüş ile kaplı, hareketsiz halde duran Romeo ve Jülyet heykelleri, meydandan herkesi aşka davet ettiler.

Abdi İpekçi Caddesi üzerine kurulan taglardaki aşk melekleri figürleri, görenleri büyüledi. Kaldırım üzerine yerleştirilen "Unutulmaz aşk filmleri" yıldızlarının maket figürleri ile "Nişantaşı'nda Aşk" bu sene daha farklıydı. Pretty Woman, Twilight, Endless Love filmlerinin ünlü aşıkları Nişantaşı'nda boy göstererek aşkın büyüsünü Nişantaşı'na yaydılar. Ayrıca Dinarsu'nun hazırladığı "Aşk Tüneli" nde unutulmaz aşk filmlerinden unutulmaz sahnelerin yer aldığı halı üzerine baskılı 3 boyutlu afişler, tüm aşıklara ve içi sevgi dolu olanlar için nostaljik bir hava estirdi.

Yalnız Kalpler için "Dilek Ağacı"

14 Şubat günü Abdi İpekçi Caddesi'nde kurulan sahnede, etkinlik boyunca DJ performansları, konser ve çeşitli dans şovları sahnelendi. Power FM'in radyo sponsorluğunda DJ Funky C, birbirinden güzel aşk şarkılarını aşıklar ve aşkı arayanlar için çaldı. 4 dansçının aşk şarkıları eşliğinde gerçekleştirdikleri özel performans gösterileri ile Nişantaşı, aşkın ritmi ile coştu.

Çiftler, sahne üzerinde birbirlerine "ilan-ı aşk"ta bulundular. "En iyi ilan-ı aşk" ta bulunan çiftlere çeşitli hediyeler ve Dinarsu'dan halı sertfikası verildi. Halı sertfikası kazanan çiftler, üzerinde kendi resimlerinin basılı olduğu halılarını ömür boyu saklayabilecekler.

Cadde üzerinde yalnız kalpler için de bir "Dilek Ağacı" kuruldu. Aşkı arayanlar, "Dilek Ağacı"na dileklerini yazdılar. Etkinliğe katılanlar ayrıca, kalp panolar üzerine isimlerini ve sevgi sözcüklerini kazıyarak aşklarını ölümsüzleştirme imkanı buldular.

14 Şubat'ta evlenen Çiftlere Fiat Palio Sürprizi

14 Şubat tarihinde Şişli Belediyesi'ne bağlı Maçka Evlendirme Dairesi'nde evlenen çiftler de büyük bir sürprizle karşılaştılar. Çiftler arasında yapılan çekilişte kazanana Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından son model Fiat Punto marka otomobil hediye edildi.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Şişli Belediye Mustafa Sarıgül, 14 Şubat'ın günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde kutlandığını belirterek, "Nişantaşı'nı alışverişin, eğlencenin, sanatsal aktivitelerin merkezi haline getirdik. Nişantaşı bugün dünya standartlarında bir marka haline geldi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Nişantaşı'nda bölgenin adına yakışır bir şekilde büyük bir organizasyon düzenlemekten son derece mutluyum. Sevgililer Günü'nde Nişantaşı'nı kırmızılar bürüdük. Abdi İpekçi Caddesi'nde eşi benzeri görülmemiş bir açıkhava etkinliğine evsahipliği yaptık. 14 Şubat'ra bütün kalpler Nişantaşı'nda attı. Diliyorum ki, tüm dünyada kalpler sevgi için atsın, barışın, huzurun egemen olduğu bir dünyada hep birlikte yaşayalım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kalpler Nişantaşı'nda Attı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement