Kamalak: Aramızda Birlik Yok İslam Alemi Paramparça - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kamalak: Aramızda Birlik Yok İslam Alemi Paramparça

Kamalak: Aramızda Birlik Yok İslam Alemi Paramparça
26.11.2015 13:00

* 10. Uluslararası Müslüman Gençler Kültürel İşbirliği Toplantısı... Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, "Bizim aramızda birlik yok. İslam alemi paramparça" "Bugün yer yüzünde tam 57 İslam ülkesi var; ama maalesef bunlar birbirinden ayrı yaşıyor" Haber-Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA Uluslararası Müslüman Gençler Kültürel İşbirliği Toplantısı'nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, İslam ülkeleri arasında birliğin olmadığını söyledi.

* 10. Uluslararası Müslüman Gençler Kültürel İşbirliği Toplantısı...

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak,

"Bizim aramızda birlik yok. İslam alemi paramparça"

"Bugün yer yüzünde tam 57 İslam ülkesi var; ama maalesef bunlar birbirinden ayrı yaşıyor"

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

Uluslararası Müslüman Gençler Kültürel İşbirliği Toplantısı'nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, İslam ülkeleri arasında birliğin olmadığını söyledi.

10. Uluslararası Müslüman Gençler Kültürel İşbirliği Toplantısı, 57 İslam ülkesinden gençlik liderlerinin katılımıyla Yeşilköy'de Wow Otel'de gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizlerin elhamdülillah rabbimiz, kitabımız, peygamberimiz ve kıblemiz birdir. Bakıyoruz bizim aramızda birlik yok. İslam alemi paramparça..." dedi.

"İSLAM BİRLİĞİNİ KURMAK İÇİN MÜCADELE ETMEK DURUMUNDASINIZ"

Kamalak daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

"İslam birliğini gerçekleştirmek siz değerli kardeşlerime düşmektedir. Bugün yer yüzünde tam 57 İslam ülkesi var; ama maalesef bunlar birbirinden ayrı yaşıyor. Şu halde her biriniz bir Selahaddin Eyyubi gibi yahut bir Osmanoğlu gibi İslam birliğini kurmak için mücadele etmek durumundasınız. Eğer biz bu alanda mücadele edersek emin olun nasıl ki ışığın karşısında karanlığın dayanma gücü yoksa, güneş doğduğunda karanlıklar dağılıp gidiyorsa İslam'ın aydınlık geleceği karşısında batılın hükmü olmayacaktır."

Kamalak'ın konuşmasının 2 gün boyunca sürecek olan oturumlara geçildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamalak: Aramızda Birlik Yok İslam Alemi Paramparça - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement