Kampta Son Haftaya Girildi - Son Dakika
Güncel

Kampta Son Haftaya Girildi

Kampta Son Haftaya Girildi

Fethiyspor'un Bolu Kampında son haftaya girildi.

27.08.2012 10:39

1 Eylül tarihinde tamamlanacak olan kampta 4'üncü hazırlık maçını Balıkesirspor ile yapan ve bu maçı 2-1 kazanan Fethiyesporlu oyuncuların kampı sabah ve akşam yapılan çift idmanla devam ediyor.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'da 2012-2013 sezonu hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor. 4 Ağustos'ta başlayan Bolu Kampının son haftasına girilirken Teknik Direktör Erkan Sözeri gözetiminde devam eden idmanlarda oyunculara yükleme programları uygulanıyor.

Hazırlık maçı… Balıkesirspor ile Bolu Termal Otel'in sahasında karşı karşıya gelen Fethiyespor maça Bülent Ataman, Sabri Gümüşsoy, Volkan, Necdet, Bülent, Kenan, Onur, Halil, Suat, İlkay, Uğur onbiri ile çıktı. Maçın ikinci yarısında ise Ozan, Enver, Ahmet oyuna dahil olan isimler olurken hafif sakatlıkları bulunan Sabri Turgut, Murat Türkkan ve Yaşar Kabakçı ise bu maçta forma giymedi. Balıkesirspor maçın ilk yarısında kazandığı penaltı vuruşu ile devreyi 1-0 önde kapatırken ikinci yarıda Onur Okan'ın serbest vuruşu skorda dengeyi getirdi. Maçın son bölümlerinde ise Hasan Ahmet Sari'nın attığı golle Fethiyespor hazırlık maçını 2-1 kazandı.

31 Ağustos Cuma günü Benizli Belediyespor ile kamptaki son hazırlık maçını yapacak olan Fethiyespor 1 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde Fethiye'ye hareket edecek.

9 Eylül'de sezonun ilk maçında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor bu maçın hazırlıklarını Fethiye'de sürdürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kampta Son Haftaya Girildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement