Kamyonun Altından Sağ Çıktılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kamyonun Altından Sağ Çıktılar

Kamyonun Altından Sağ Çıktılar
20.07.2012 13:45

Antalya'da yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen kadın ve yanında bulunan çocuğa kamyon çarptı.

Antalya'da yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen kadın ve yanında bulunan çocuğa kamyon çarptı. Kazada kadın hafif şekilde yaralanırken, çocuk yara almadan kurtuldu. Kaza anı MOBESE kameralarınca görüntülendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Antalya'nın Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı'nda 17 Temmuz'da meydana gelen bir trafik kazasının görüntülerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Görüntülere göre, isminin Güleser Çetin olduğu öğrenilen kadın, yanındaki 3-4 yaşlarındaki çocukla Sakarya Bulvarı'ndaki yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden ve sürücüsünün kimliği açıklanmayan kamyon, Güleser Çetin ve yanındaki çocuğa çarptı.

Kazada çocuk yara almadan kurtulurken, Çetin ise hafif şekilde yaralandı. Çetin, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı, MOBESE kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Muhabir: Süleyman Elçin/ Güç Gönel

Yayıncı: J.Jale Müminoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kamyonun Altından Sağ Çıktılar - Son Dakika


Advertisement