Kamyonun Çarptığı Babaanne ve Torun Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kamyonun Çarptığı Babaanne ve Torun Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kamyonun Çarptığı Babaanne ve Torun Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sultangazi'de pazar alışverişi dönüşü kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Sultan Tilbaş ve 5 yaşındaki torunu Zehra İrem Tilbaş bugün kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

30.09.2012 15:57

Sultangazi'de pazar alışverişi dönüşü kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Sultan Tilbaş ve 5 yaşındaki torunu Zehra İrem Tilbaş bugün kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede cami hocasının tel örgüsü ve üst geçit isyanı dikkat çekti.

Sultangazi'de Pazar alışverişinden dönerken meydana gelen feci kazada hayatlarını kaybeden Sultan Tilbaş ile torunu Zehra İrem Tilbaş için Mehmet Akif Ersoy Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze namazı öncesi vaaz veren cami imamı Mustafa Aytekin, yetkililere isyan etti. "Çocuk arabasıyla o yoldan geçen kadınlar yüreğimi yakıyor" diyen Aytekin, "Kafamı dizlerimin arasına alıp eyvah diyorum. Oradaki üst geçitten insanlar o çocuk arabasıyla nasıl çıksın. Vatandaşıma iki asansörü çok görüyorsunuz. Yeter artık bir şeyler yapın çünkü insanlar ölüyor" diyerek duruma tepki gösterdi.

Cenaze namazının kılınması ardından omuzlara alınan babaanne ve torunun tabutları, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazı sonrası yaşanan duruma tepki gösteren aile yakınları ve mahalleli, üst geçidinin yaşlı ve çocuklu insanların kullanımına uygun olmadığını söyledi.

Minik Zehra'nın eniştesi Üzeyir Beyhan, "Daha önce yaya geçidi civarında tel örgüler vardı. Ancak ışıklar yapılınca kaldırdılar. Ölümler de tel örgüleri kaldırılınca olmaya başladı" dedi.

Dede Ramazan Tilbaş ise üst geçidin yaşlılar tarafından kullanılamayacak kadar dik olduğunu savundu.

Duruma tepki gösteren mahalle sakini Celal Çayır ise, "Buraya bir önlem alınması şart. Köprü dik görüyorsunuz. Buradan yaşlılar, el arabası olanlar çocuğu olanlar geçemiyor. Bu köprüyü yapanlar gelip buradan bir çıksın lütfen" diye konuştu.

Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Caddesi Mehmet Akif Ersoy Camii önünde dün meydana gelen kazada 55 yaşındaki Sultan Tilbaş ile 5 yaşındaki torunu Zehra, cadde üzerinden karşı kaldırıma geçmek için harekete geçti. Cadde üzerinde bulundukları sırada nine ile torunu bir kamyonun altında kaldı. Çarpan araç nedeniyle Sultan Tilbaş olay yerinde hayatını kaybetti. 5 yaşındaki torunu Zehra ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamyonun Çarptığı Babaanne ve Torun Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement