Kan İzleri Katile Götürdü - Son Dakika
Güncel

Kan İzleri Katile Götürdü

Kan İzleri Katile Götürdü

Eyüp'te birlikte içki içtiği arkadaşı tarafından bıçaklanan Muzaffer Deniz (42), yaralı halde 300 metre yürüdükten sonra yol kenarında bekleyen bir taksiye bindiğinde hayatını kaybetti.

20.04.2013 11:25

Eyüp'te birlikte içki içtiği arkadaşı tarafından bıçaklanan Muzaffer Deniz (42), yaralı halde 300 metre yürüdükten sonra yol kenarında bekleyen bir taksiye bindiğinde hayatını kaybetti. Polis geriye doğru kan izlerini takip ederek cinayet şüphelisi Burak E.'yi (25) gözaltına aldı.

Rami'deki bir duraktan polisi telefonla arayan bir taksici, aracına binen yaralı bir kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri arka koltukta bulunan cesedin Muzaffer Deniz'e ait olduğunu belirledi. Muzaffer Deniz'in bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı. Polis, taksinin bulunduğu yerden kan izlerini geriye doğru takip etti. Yaklaşık 300 metre geride izlerin bittiğini tespit edildi. Bunun üzerine izlerin bittiği sokakta araştırma başlatıldı. Yapılan inceleme sonucu izlerin önünde bittiği binanın bodrum katında inceleme yapan polis burada da kan izleri görünce tek başına yaşayan Burak E.'yi gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan Burak E. olayın aralarında yaşanan bir kavga sonucu meydana geldiğini belirterek "Kavga ettik. Daha sonra evden ayrıldık. Onu bıçakladığımı hatırlamıyorum. Olay sırasında çok alkollüydüm." dedi. Şüpheli Burak E. daha sonra sevk edildi.

(BB) - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kan İzleri Katile Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement