Samsun'da ilişkiyi girmek için para verdikleri kişilerin evin kapısını açmaması üzerine kapıyı kırıp içeri girdikleri iddiasıyla yargılanan 3 kişi "konut dokunmazlığının ihlal" suçundan 3 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.
İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde 2012 yılı Ocak ayında meydana gelmişti. Amasya'da asker olup izne gelen T.L.(23), arkadaşı H.K.'ye (30), ilişkiye girebileceği bir bayan olup olmadığını sordu. H.K. ise eşi İstanbul'da çalışan ve annesinin yanında kalan 20 yaşındaki G.I.'nın para karşılığında fuhuş yaptığı için evine gitmeyi teklif etti. Bu teklif T.L. ile akrabası N.L.(23) tarafından kabul edildi. H.K., yanında T.L. ve N.L. ile birlikte ilişkiye girecekleri kızın evine gitti. Kapıyı kimse açmayınca kırarak içeri girdi. Evde bulunan G.I.'nın annesi 38 yaşındaki G.K., kendisini balkondan aşağı atarak yaralandı. Evde bulunan G.I.'nın üvey babası O.K. ve annesi G.K. daha sonra polise şikayette bulundu. Olayla ilgili H.K., T.L. ve N.L., hakkında "cinsel saldırı ve konut dokunmazlığını ihlal" suçlarından dava açıldı.
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında mahkeme heyeti H.K., T.L. ve N.L.'nin "cinsel saldırı" suçundan beraatine, "konut dokunmazlığını ihlal" suçundan ise 3 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. - SAMSUN
Son Dakika › Güncel › Kapı Kırıp Eve Girmeye 3 Yıl 6'şar Ay Hapis - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.