Polis, Kapkaççıyı Facebook'tan Randevu Vererek Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Polis, Kapkaççıyı Facebook'tan Randevu Vererek Yakaladı

Polis, Kapkaççıyı Facebook\'tan Randevu Vererek Yakaladı

Adana'da kapkaç yöntemiyle bir kadının elindeki cüzdanını çalıp kaçan şahsı polis, Facebook'ta arkadaş olarak ekleyip randevu vererek yakaladı.

12.05.2014 10:30  Güncelleme: 22:07

Adana'da kapkaç yöntemiyle bir kadının elindeki cüzdanını çalıp kaçan şahsı polis, Facebook'ta kız ismiyle arkadaş olarak ekleyip randevu vererek yakaladı.

İÇİNDE 80 TL BULUNAN CÜZDANI MOTOSİKLET İLE ALIP KAÇTI

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şakirpaşa Mahallesi'nde Yasemin Uyulgan (26) yolda yürürken arkasından motosikletle yaklaşan Kadir Y.'nin arkasında oturan İsa Y. kadının içinde 80 lira bulunan cüzdanını elinden alıp motosiklet ile kaçtı. Çevredeki vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kısa sürede motosikleti süren Kadir Y.'yi yakaladı. Polis eşkali alıp çevrede araştırma yaptı ancak zanlıyı bulamadı.

POLİS, ALIŞILMIŞ ARAMA METODLARININ DIŞINA ÇIKTI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine alışılmış arama metodlarının dışına çıkarak Kadir Y.'den İsa Y.'nin Facebook adresini aldı. Daha sonra Arzu Yanar ismiyle Facebook'ta bir hesap açıp İsa Y.'ye arkadaşlık teklifi gönderdi.

KAPKAÇÇI ARKADAŞLIK TEKLİFİNİ HEMEN KABUL ETTİ

İsa Y. kız ismi olduğu için arkadaşlığı hemen kabul etti. Bir süre polis İsa Y. ile sohbet edip onunla arkadaş olduktan sonra bir kafede buluşmak için randevu verdi. Sivil polisler hemen randevu yerine gidip beklemeye başladı. İsa Y. verilen saatte kafeye gelerek beklemeye başladı. Polis zanlının yanına gidip kızın gelmesini beklerken gözaltına aldı. Zanlı neye uğradığını şaşırırken, emniyete getirilip sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. İsa Y., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis, Kapkaççıyı Facebook'tan Randevu Vererek Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nadide:
    hahahahahahhaahhh abi çok iyi yaaa :D 4 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement