Gaziantep'in Araban ilçesinde ikamet eden Ömür Azgın isimli vatandaş manavdan aldığı bir torba patatesin içinde kaplumbağa şeklindeki patatesi görünce hayrete düştü. Kaplumbağa şekilli patates görenlerin büyük ilgisini çekti.
Araban ilçesinde demirci esnaflığı yapan ve Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden 45 yaşındaki Ömür Azgın, manavdan aldığı bir torba patates satın aldı. Evine götürdüğü patatesleri torbadan çıkarırken, kaplumbağa şeklinde bir patates gören Azgın hayrete düştü. İlginç şekildeki patatesi doğramaktan vazgeçerek, bozulana kadar saklamaya karar verdi.

Demir ustası Ömür Azgın, "Kaplumbağa şekilli patatesi torbanın içerisine görünce hayret ettim. Ömrümde ilk defa böyle bir şey gördüm. Evimin mutfağındaki masamın üzerinde dekor olarak durması için bıraktığım kaplumbağa şekilli patatesi gören misafirlerim de çok şaşırdı. Merakla patatesi inceleyen misafirlerin komşulara da söylemesi üzerine kaplumbağa şekilli patatesi görmek için evime gelenler oluyor" dedi.
Son Dakika › Güncel › Kaplumbağa Şekilli Patates Görenleri Hayrete Düşürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.