İki gündür sağanağın etkili olduğu kentte dolu da yağdı. Yüksek kesimlerde ise kar yağışı tipi şeklinde görüldü. Kar, özellikle Balkanlar'a yakın yerleşim yerlerinde etkili oldu.
Bulgaristan sınırındaki Hamzabeyli Sınır Kapısı yolunda aşırı buzlanma nedeniyle özellikle tır sürücüleri zor anlar yaşadı. Bazı hasarlı kazalar meydana geldi.
Zaman zaman TIR'ların yokuşlar da kalması nedeniyle kapanan uluslararası karayolunda, Karayolları ekiplerinin tuzlaması sonrası yeniden trafik akışı başladı.
Kent merkezinde henüz görülmeyen kar yağışının sabah saatlerinde etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığının yüksek kesimlerde eksi 4, merkezde ise eksi 2 derece ölçüldüğü Edirne'de kar yağışının perşembe gününe kadar süreceği tahmin ediliyor.
Son Dakika › Güncel › Edirne'de Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.