Karabükspor Seçime Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Karabükspor Seçime Gidiyor

Karabükspor Seçime Gidiyor

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, genel kurul kararı aldıklarını, şu an yeni yönetimde yer almak istemediğini söyledi.

07.06.2013 21:03  Güncelleme: 14:23

Nevzat Şahin kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Şahin, rotasyona gideceklerini ve rotasyona yönetim olarak kendilerinden başlayacaklarını belirterek, Kardemir Karabükspor'da daha fazla ayakları yere sağlam basan, kurumsallaşma yolunda daha sağlam temellere oturtan bir çalışma içerisine girildi ve yapıldı. İnşallah bundan sonra Kardemir Karabükspor, Kardemir A.Ş.'nin de desteğiyle daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Kardemir Karabükspor'un marka değeri artarak devam edecektir. Çünkü Karabükspor, Kardemir'le bir markadır. Herkes bunu biliyor. Yönetim kurulu olarak 22 Haziran tarihinde genel kurul kararı aldık. Hepimize hayırlı olsun dedi.

Yeniden aday olup olmayacağı sorulması üzerine Şahin, Mümkünse bu işin içinde olmayacağımı, yorulduğumu Kardemir yönetimine ilettim. Bunda da kararlıyım şu an için. Şu anki kararım bu işin içinde olmamak. Ama önümüzdeki günlerde ne olur bilemem diyerek cevapladı.

Şahin, kararı kendilerinin aldığını açıklayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü

Biz kendimiz isteyerek bu kararı aldık. Çünkü kamuoyunda çok yıprandık, sıkıntılı dönemler yaşadık ve yaşattık. Yeni gelecek yöneticiler daha iyi yapabilir. Değişiklikte fayda vardır. Bundan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum. İlk önce teknik direktörle anlaşma sağlayacağız. Bu önümüzdeki hafta içerisinde netlik kazanır. Yerli hocadan yanayız. Bulunamıyorsa da yabancı hoca ile anlaşacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda da futbolcuların durumu belli olur. Sözleşmesi biten oyuncularımız bir yerlerle anlaşırlarsa gidebilirler. Hocamızın raporu doğrultusunda takım içerisinde de bir rotasyon yapılabilir. Ahmet İlhan konusunda resmi bir teklif yok. Ama menajerler tarafından teklifler var.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabükspor Seçime Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement