Karadeniz Isındı - Son Dakika
Güncel

Karadeniz Isındı

Karadeniz Isındı

Karadeniz’de hava sıcaklığının artmasıyla Ordulular sahile akın etti.

20.02.2014 13:49

Karadeniz'de hava sıcaklığının artmasıyla Ordulular sahile akın etti.

Şubat ayındaki yazı aratmayan sıcaklık vatandaşların sahile akın etmesine neden oldu. Ordu'da yağmurlu günlerin ardından güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte vatandaşlar, ailecek sahile akın etti. 82 yaşındaki Veli Gök isimli vatandaş, bu yaşına kadar Şubat ayında böyle sıcağı çok nadir gördüğünü i ifade etti. Kemal Özcanlı isimli vatandaş ise, "Bu ayda böyle sıcak olduktan sonra Allah'a şükretmek lazım. Havalar çok güzel" dedi.

"ÇOCUKLAR İÇİN İYİ AMA KÖYLÜ YANDI"

Hava sıcaklığının şubat ayında yüksek olmasından dolayı, tarım sektöründe sıkıntılar yaşanacağını belirten Enver Şehir, "Havaların sıcak olması çocuklar için iyi ama bu mevsimde yağışlar olması gerekiyordu. Tarım için bakarsan çok kötü. Her şey çiçek açtı. Mart ayında kar yağar da birde don olursa köylüler yandı" şeklinde konuştu.

METEOROLOJİ MÜDÜRÜ ARTAN: "SICAKLIK 7 DERECE ARTACAK"

Ordu Meteoroloji İl Müdürü Hüseyin Artan, sıcaklıkların artacağını ifade ederek, "Aşarı bir sıcaklık var. Bölgemizde sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde 20 ile 22 derecedir. Sıcaklık var 6 ile 7 derece arasında bir sıcaklık artışı beklenmektedir. İç kesimlerde 1 ile 3 derece sıcaklık artışı olacak. Bugün parçalı az bulutlu bir hava var. Bu hava duru Pazar gününe kadar devam edecek. Pazar günü bölgemizde yağış bekleniyor. 4 ile 6 derece sıcaklıkların düşmesi beklenmektedir. Bu yağışlar pazartesi, salı ve çarşamba günü dahil aralıklı olarak devam edecek. Temennimiz yağışların etkili olması ve bölgemize faydalı olmasıdır" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadeniz Isındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement