Karamürsel'de Orman Haftası Kutlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karamürsel'de Orman Haftası Kutlandı

03.04.2026 16:53

Karamürsel Anaokulu, Dünya Ormancılık Günü'nü coşkuyla kutladı; doğa sevgisi vurgulandı.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde "Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" kutlandı.

Karamürsel Anaokulu tarafından düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Tuğba Sezer, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, doğa sevgisinin küçük yaşlarda kazandırılmasının önemine dikkati çekti.

Konuşmanın ardından öğrenciler şiir okudu, koro ve müzik gösterisi yaparak Orman Haftası'nı kutladı.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Bozkurt, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Darıca'da "Kütüphane Haftası" kutlandı

Darıca ilçesinde Kütüphane Haftası kapsamında "Yaşayan Kütüphaneler, Bağımsız Zihinler" etkinliği düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yeşilay işbirliğiyle Darıca Kütüphanesi Konferans Salonu'nda etkinlik gerçekleştirildi.

Yeşilay Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Ceylan, burada yaptığı söyleşide, bağımlılıkla mücadele, bilinçli birey olmanın önemi, dijital dünyanın doğru kullanımı ve zihinsel bağımsızlık gibi konulara değindi.

Söyleşinin ardından dijital bağımlılık, arkadaşlık ve gerçek hayat ile dijital dünya arasındaki denge gibi konuların ele alındığı "Bağımsızlığın Rengi" çocuk müzikali sahnelendi.

Etkinlik kapsamında gönüllülük ve bilgilendirme stantları kuruldu, atölyeler ve bilgi yarışmaları düzenlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamürsel'de Orman Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement