Karatay Üniversitesi George Mason Üniversitesi Stajını Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Karatay Üniversitesi George Mason Üniversitesi Stajını Tamamladı

Karatay Üniversitesi George Mason Üniversitesi Stajını Tamamladı

Karatay Üniversitesi ABD George Mason Üniversitesi ile işbirliğinde gerçekleştirdiği 45 günlük staj programının ilki tamamlandı.

11.11.2013 10:25  Güncelleme: 10:23

Washington'da bir haftalık oryantasyon programında üniversite ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden konferans ve seminerler yoluyla bilgilendirilen öğrencilerimiz ikinci haftadan itibaren beş haftalık stajlarını tamamladılar. Staj sonrası ise sertifika töreni, 4 Ağustos Cuma günü saat 16.00 da Türkiye Büyükelçiliği'nde Büyükelçi Sayın Namık Tan ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Törene öğrencilerimizle birlikte 43 misafir katıldı. Katılımcılar arasında Loudoun County, Ekonomiden sorumlu yardımcı direktörü Buddy Rizer, ABD Güney Avrupa İlişkileri Direktörü Maryruth Coleman, ABD Güney Avrupa İlişkileri Türkiye Masası Direktörü Stephanie Hutchison, George Mason Üniversitesi İş Geliştirme Merkezi Müdürü Keith segerson, George Mason Üniversitesi öğretim üyeleri Profesör Hilton Root, Profesör Jack Goldstone ve Profesör Kenneth Gabriel ile iş dünyasından önemli misafirler de yer aldı.

Program takdim konuşması Sayın Tuğrul İmer tarafından yapıldı. George Mason Üniversitesi adına Sayın Keith Segerson'un konuşmasından sonra Üniversitemiz adına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Çağatay Ünüsan program hakkında kısa bilgiler verdikten sonra, işbirliği yapan KTO Karatay Üniversitesi ve George Mason Üniversitesi yönetimlerine teşekkür etti. Prof. Dr. Ünüsan konuşmasında ayrıca Büyükelçimiz Namık Tan'a ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.

Bilahare Loudoun County Başkanı Sayın Scott K York'un konuşmasından sonra Büyükelçimiz Sayın Namık Tan katılımcılara hitaben yaptıkları konuşmalarında memnuniyetlerini ve KTO Karatay Üniversitesi'ne programdan dolayı teşekkürlerini en üst düzeyde belirttiler.

Program sonunda Büyükelçimiz sertifika almaya hak eden öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek sertifikalarını verdi. Öğrenciler Ramazan Bayramı öncesi Türkiye'ye döndüler.

Katılımcı öğrencilerimizi tebrik eder, programa destek verenlere teşekkürlerimizi sunarız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karatay Üniversitesi George Mason Üniversitesi Stajını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement