Kariyer.Net, Yine Birinci Oldu - Son Dakika
Güncel

Kariyer.Net, Yine Birinci Oldu

Kariyer.Net, Yine Birinci Oldu

15. yılını kutlayan Türkiye'nin ilk ve lider online İnsan Kaynakları platformu Kariyer.net, ödüle doymuyor.

15.01.2014 11:15

Kariyer.net, "Webrazzi Ödülleri" ve "Lovebrand Araştırması"nda yine birinci oldu!

2014'e iki ayrı birincilikle başlayan Kariyer.net, kullanıcı oylamalarıyla belirlenen "Webrazzi Ödülleri"nde 4. kez en iyi İş Arama Sitesi seçilirken; DigitalAge Dergisi'nin artık gelenekselleşen " Türkiye'nin lovebrandleri" araştırmasında 3. kez kendi kategorisinde en sevilen dijital marka oldu.

15. yılını kutlayan Türkiye'nin ilk ve lider online İnsan Kaynakları platformu Kariyer.net, ödüle doymuyor. Sosyal Medya ve dijital pazarlama konularında Türkiye'nin en popüler sitesi olan Webrazzi kullanıcılarının yaptığı oylamada açık ara farkla 4. kez "Yılın En İyi İş Arama Sitesi" seçildi. Toplam 29.075 oy kullanılan ankette, oyların % 59'u Kariyer.net'e ait, geri kalanlar ise 3 site arasında dağılıyor.

3. kez Türkiye'nin en sevilen dijital markası seçildi

IPSOS KMG Araştırma şirketi ve Dijitalage Dergisi tarafından her yıl düzenlenen; dijital dünyanın nabzının tutulduğu ve tüketicilerin en sevdiği markaların belirlendiği 2013 Lovebrand Araştırması'nın İK kategorisinde; Kariyer.net bu yıl da en sevilen dijital marka seçildi.

Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, "Bir marka için kullanıcılarının kalbini fethetmek çok değerlidir. Bu nedenle İK kategorisinde Türkiye'nin en sevilen dijital markası seçilmemiz bizim için çok gurur verici. Beğenilmemizde en önemli etken, kurulduğumuz 1999'dan bu yana 15 yıldır Kariyer.net'in sadece iş ilanı yayınlamak için bir platform değil, iş arayanların başvurularını en hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirmesini, işverenlerin de en doğru adaya en kısa sürede ulaşmasını sağlayan eksiksiz bir sistem niteliğinde olması. Yaptığımız büyük teknolojik altyapı yatırımları ve geliştirme faaliyetleriyle sistemimizi her geçen gün daha da güçlendirerek kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz." yorumunu yaptı. Mobil telefonlar, özellikle yeni teknolojileri seven ve çok hızlı benimseyen gençler için önemli bir kullanım alışkanlığı olduğuna da değinen Azoz, "İş arama süreçleri de bu mobil alışkanlıklar içindeki yerini hızla aldı. Mobil site m.kariyer.net yoğun ilgi görürken, iPhone ve Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen İşAra uygulamamız, 2013'te toplam 1 milyon 500 bin download rakamına ulaştı. Kariyer.net'teki başvuruların yüzde 22'si mobilden geliyor" dedi.

Kariyer.net'in aday veritabanında 19 milyona yakın özgeçmiş bulunuyor. Kariyer.net üyesi 50 binin üzerinde firma, ihtiyaç duyduğu işgücünü Kariyer.net aracılığıyla arıyor. Bugüne kadar 1 milyon 50 bin kişi Kariyer.net üzerinden iş buldu. Azoz, sözlerine şöyle devam etti: "Bu süreçte başarı sağlamak ve ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan işsizlik konusunda, istihdam alanında lider marka olarak kullanıcılarımızın kalbinde yer edinebilmek ve takdir edilmek bizi çok mutlu ediyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kariyer.Net, Yine Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement